Ősz végén, tél elején fog születni a kisbabám, és felmerült bennem, hogy az első pár hónapban eltekinthetek-e a cipővásárlástól (mert hát ugye a klasszikus funkcióját nem látja el), vagy van bármi értelme? A legtöbb overál, bundazsák, stb., ami akkor, a hideg időben kelleni fog, fedni fogja a lábakat is, így ha kimozdulunk sem látom értelmét cipőnek. Ti mikor vásároltátok az első pár cipőt a babának?
2023. jún. 16. 14:45
1/10 anonim válasza:
Újszülöttnek nincs is cipő.
Maximum tutyi. Cipőt akkor kell venni ha stabilan jár a gyerek
2023. jún. 16. 14:48
2/10 anonim válasza:
Cipőt akkor vettem, amikor elkezdett járni.
Az enyém márciusi. A téli hordozáshoz vettem neki Liliputi puhatalpú bélelt csizmát. De ha nem hordoztam volna, nem veszek semmit.
2023. jún. 16. 14:51
3/10 anonim válasza:
Nem, hanem lábfejes overált vegyél.
Elvileg a lábának az a jó, ha csak onnantól van lábbelije, hogy stabilan jár. Persze vannak más szempontok is, én ki akartam vinni már kúszó-mászó korában a kertbe játszótérre, nem csak nyári melegben, ezért hamarabb is volt cipő rajta. De újszülött esetén ez se merül még fel.
2023. jún. 16. 14:53
4/10 anonim válasza:
Minek kellene cipő?
Míg mini és nem kell a téli overál, vastag zokni, vagy ilyen zokni szerű tutyi.
Ha hideg van, ott a kezeslábas lábzsákja, ilyen kis méretben többnyire mindegyiken van.
2023. jún. 16. 16:10
5/10 anonim válasza:
Nem
A talpas nadrág/ overal jobban védi
Meleg cipő nincs is nekik
2023. jún. 16. 16:23
6/10 anonim válasza:
Lábfejes kezes lábas body és bundazsák. Cipő felesleges.
2023. jún. 16. 17:02
7/10 anonim válasza:
Januarban szuletett a babam, nincs cipoje.
2023. jún. 16. 18:23
8/10 anonim válasza:
Nem. Akkor kapott először, amikor járni tanult. Illetve 8-9 hónaposan kocsi cipőt, de sok értelme nem volt, mert állandóan leszedte a lábáról.
2023. jún. 16. 21:05
9/10 anonim válasza:
Nem kell természetesen :) Akkor kapott ilyen kis kocsicipőt, amikor ült már a babakocsiban, de azt ae nagyon hordta, nyár volt. Rendes cipőt akkor, mikor járni kezdett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!