Újszülött babának kell venni sampont?
Figyelt kérdés
Annyi mindent lehet kapni, nem tudom, hogy mi az ami felesleges és ami tényleg kell.2023. jan. 26. 13:06
1/8 anonim válasza:
Mind felesleges, amíg nem koszmós.
2/8 szvicsi válasza:
NEM! Újszülött babának ne tedd tönkre a fejbőrét mindenféle kemikáliával.
3/8 anonim válasza:
Amíg nem volt muszáj, sima vízzel mostam nekik. Most a kicsinek vallig érő haja van, keni bele a kaját. Így már samponozzuk (15hónapos).
De a 4 éves fiam a mai napig sima vízzel fürdik/mos hajat (igaz neki meg 3mmes baja van kb)
4/8 anonim válasza:
Az én fiamnak óriási haja volt az első perctől, de nem vettünk neki sampont először. Amikor koszmós lett, akkor kellett, mert olajjal szedtük le, és azért azt ki kell mosni.
5/8 anonim válasza:
Nem kell. Én csak akkor vettem, mikor koszmós volt. Bár azon a fürdetőkrém többet segített, mint a sampon.
Egyébként vízzel mosom a haját, néha használok a fürdetőjéből (bioderma atoderm)
6/8 anonim válasza:
Én a gyógyszertári mosdókenőccsel mosom a kis bundáját és még sosem volt koszmós, pedig anyatejes baba. Előre kihígítom testápoló hígságúra, pumpás palackba töltöm és úgy nagyon praktikus, mert amúgy a tömény krémmel én nem tudnám megmosni.
7/8 anonim válasza:
Babafüggő.
Nekem az egyik alig pihékkel született.
Neki nem kellett, koszmó ellen is csak később.
Másik nagy hajkoronával született.
Neki vettem eleve babé koszmó ellenit.
8/8 anonim válasza:
Az enyémnek van viszonylag sok haja, de a csecsemősök a kórházban azt mondták nem kell rá semmi, sima vízzel elég mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!