Egy újszülött babának milyen "játékot" érdemes venni?
Figyelt kérdés
Újszülött kortól, 3 honapos korig érdekelne.
Első baba, nem tudjuk, hogy mit érdemes venni.
2022. febr. 4. 23:53
1/11 anonim válasza:
Üres műanyag palack, valamint ugyanez kevés vízzel, de igazából ez is csak később fogja érdekelni. Felesleges ilyen picinek játékot venni, a saját kezét fogja felfedezni.
2/11 anonim válasza:
3 hónapos koráig gyakorlatilag enni kel fel. Utána esetleg játszószőnyeg, vagy pihenőszék. Amit újszülött kortól használhat az az adamo hinta, babakocsi, különféle hordozókendők. És a legfontosabb az anyukája, semmi másra nincs szüksége.
3/11 anonim válasza:
Bár nem kifejezetten játék, de a kontrasztos képek jók, fejlesztik a látását, stimulálják az idegrendszerét. Hasaltatásnál, mivel felkeltik az érdeklődését, emelgeti tőle a buksiját, így erősíti a hátát, nyakát vele. :) Csak arra kell figyelni, hogy egészen kicsiként még nagyon rövidlátók, elég közel kell tenni, hogy észrevegye.
4/11 anonim válasza:
ágy fölé színes bigyók, amiket nézegethet. arra gondolok, ami lógós, mozog, esetleg zenél. bár én első gyerekemnél megcsináltam ez úgy, hogy színespapírból hajtogattam madarakat és azokat akasztottam fel.
6/11 anonim válasza:
Semmit nem fog kapni, csak 3 hónapos korától tervezem: kontrasztos babakönyv vagy kocka, szundikendő, ágya fölé forgó, játszószőnyeg.
7/11 anonim válasza:
Újszülöttnek még az egész világ új, és nem feltétlenül kell terhelni szerintem további ingerekkel, van épp elég tanulnivalója :) Az ágyába ne rakj semmit, mert balesetveszélyes. Fölé akaszthatsz dolgokat, ha szeretnél dekorálni, de mint írták, nem látnak túl messzire. A kezébe meg majd később adhatsz bármit, amit szájba is vehet és mosható, de nem tudja lenyelni. De ilyen piciként olyasmiken fog jókat csodálkozni, mint büfiztetés közben a textilpelus mintája, tapintása vagy ha te énekelsz neki, na meg az arcod jóó közelről :) Egyébiránt el lesz önmagával is foglalva, hogy mikor megy be az üzemanyag és jön ki aztán meg hogy mikor álmos. Még idő, míg rájön, hogy a keze a sajátja és hogy tudja irányítani.
8/11 anonim válasza:
2-3 hónaposan már nezegetik, fogjak a dolgokat, megrazzak a csörgöt. Ezert 1-2 darab könnyen megfoghato csörgöt erdemes venni, meg par dolog amit le lehet logatni a jatszoszonyeg felett. Kis tükör is érdekelte ennyi idősen.
9/11 anonim válasza:
Fekete fehér baba könyv vagy képek és egy snassz, halk csörgő bőven elég. Mi olyan 2-3 hónapos kortól kezdtük használni a játszószőnyeget. Újszülöttnek csak a szülei kellenek. :)
10/11 anonim válasza:
Semmilyet mert tojik rá az első hónapokban, azt sem tudja egy újszülött, hogy hol van kb :D Hinta vagy pihenőszék maximum, aztán 3-4 hónaposan el lehet kezdeni vásárolgatni kontrasztos könyvet, rágókát, nyunyókát, csörgőt, játszószőnyeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!