Iskolába milyen tornacipőt és benti cipőt szoktatok venni?
Mint oviba, vagy figyelembe veszem amit a suli kér. Amiben szellőzik a lába ill. Tartja a bokáját.
Majd most lesz aktuális uh annyira nem releváns a válaszom 😅
Iskolaba van benti cipo ?
En Szegeden voltam iskolas 30 eve, mar akkor sem volt , csak ovodaban 🧐
Köszönöm, igazából nem tudom, hogy fognak-e kérni, vagy van-e kikötés.
30 vagyok, nálunk volt, de csak alsóban, úgy emlékszem…
Suliban dolgozom, szóval látok sokfélét. Nálunk elég laza, nincsenek megkötések egyikre sem, csak hogy legyen. Tornacipőnek szinte minden gyereknél tépőzárasat látok, ezen belül van a hagyományos vászon, de többen vesznek edzőcipőt is. Az előző olcsóbb valószínűleg kényelmesebb. Viszont nem egyszer előfordult, hogy a szülő áprilisra már újat kellett vegyen, mert a gyerek kinőtte, szóval ezt is érdemes mérlegelni.
Benti cipőnek sokan hoznak vászoncipőt, de népszerű a bélelt gumipapucs is. Az utóbbi nagy előnye, hogy kényelmes és könnyű felvenni. Érdemes tájékozódni vásárlás előtt, hogy a sulinak vannak-e speciális igényei, mert hallottam olyat is, hogy kikötik milyen legyen a tornacipő.
Benti cipő: kényelmes papucs
Tornacipő: "hagyományos" kínais tornacipő. Sz.r minőség, max. egy tanévet bír ki, de cserébe olcsó, így könnyű újat venni, ha kinövi a gyerek akár év közben.
#3 Van, amelyik iskolában van, máshol meg nincs, változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!