Kisiskolásnak milyen tornacipőt vetettek?
Nike cipőt vettem neki.
A tanítónő azt mondta nem szükséges a drága cipő,de szerintem meg igen.
Nem fogom elrontani a lábát a semmirevaló,egyszerű,kínai tornacipővel,hogy aztán később fájjon neki.
szintén van a suliban linóleumos tornaterem, kint meg betonpálya, műfű és az a gumidarálékos borítású pálya is (nemtom mi a neve), plusz ki szoktak menni a közeli parkba is. Szóval én is dilemmában voltam, végül egy zártabb, de szellőzőlukakkal megoldott bőr edzőcipőt vettem neki, aminek nonmarking talpa van, asszem kézilabdacipő eredi funkcióját tekintve. Ez nem fog csúszni, van tartása, alátámasztja a lábat, kopásálló gumi a talpa-orra (magasan gumírozott) és nem ázik át az első harmatól mint a gyöngyvásznas cipők. Nagyon lucskos időben úgysem mennek ki, teremben meg kibírja azt a félórás mozgást befülledés nélkül (remélhetőleg).
Egyébként Adidas, de nem márkát néztem, hanem funkciónak megfelelően keresgéltem. Decathlonban vettem amúgy még a nagy leárazások idején, kifutó készletről, 40%-os árengedménnyel.
Általában decathlonban veszek cipőt a gyerekeimre is meg nekem is, főleg a saját márkásokat, mert nagyon jó ár-érték arányúak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!