Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kintre érdemes már neki cipőt...

Kintre érdemes már neki cipőt venni?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 hónapos. Még nem jár, de egyre többet van függőlegesen. Már megáll pár pillanatig kapaszkodás nélkül is.

Ha kint vagyunk, egyre többször kiveszem a babakocsiból, olyankor kapaszkodva lépeget. Érdemes neki rendes cipőt venni? Most divatcipője van, ami babakocsiba való, terepre nem alkalmas.

2023. márc. 22. 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Sztem.nincs értelme.Majd ha jar rendesen
2023. márc. 22. 08:27
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha szeretnéd kint is hagyni járkálni vegyél, de szerintem egyenlőre elég ha bent lépeget, gyakorol, majd ha stabilan jár ráérsz. Hátha addigra ezt ki is növi.
2023. márc. 22. 08:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
11 honapos a fiam meg nem jar csak all.bentre mezitlab van,kint pedig en is csak kocsicipot adok ra,de en nem teszem le a foldre kint egyenlore.
2023. márc. 22. 08:48
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Kintre még nem, ha félsz, hogy felfázik, koszos lesz, dupla vastag zokni! :)
2023. márc. 22. 08:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell még. Max vegyél neki egy puhatalpú cipőt. Pl liliputi, dd step.
2023. márc. 22. 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

a puhatalpú cipő jó választás lesz, ez biztos.

mostanra nem vennék neki cipőt, és le se raknám kint. a kocsicipők nem alkalmasak járásra, így nem hagynám, hogy ezt szokja. bent zokniban gyakoroljon. ha meg már elég jó idő lesz kint is, akkor a normál puhatalpú cipők jók lesznek. mindenképp barefoot cipő javasolt, pl pediped, dd stepnek is van ilyen cipője. de nyárra elég lehet a puhatalpú, a liliputinak van pl tappancsos talpú puhatalpú cipője is :)

2023. márc. 22. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Lilliputi puhatalpú cipője volt ilyenkor. Még másfél évesen is abban volt az udvaron. Mondjuk gáz, hogy attól még szinte lúdtalpas 3 évesen...
2023. márc. 22. 09:34
 8/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt valamelyik nap olvastam, és ezért kezdtem el gondolkozni rajta.

2023. márc. 22. 09:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Nyilván bent vagyunk többet, bent zokniban van. De kint is egyre többször igényli, hogy letegyem a földre. Mászik is, de ha talál kapaszkodót, akkor feláll, és úgy megy tovább. :)
2023. márc. 22. 09:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a fiam már állt bútorok mellett, kintre játszótérre puha talpú cipőt adtam rá. Abban tudott kicsit álldogálni. Bőven jó volt a rendes cipő, amikor elindult.
2023. márc. 22. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!