Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakori orrdugulással érdemes...

Gyakori orrdugulással érdemes lenne fülészetre vinni? Vagy előbb valami praktika? Száraz a levegő?

Figyelt kérdés

Kisfiam 9 hónapos. Eddig 2x volt kicsit náthás, meg 1x volt vírusos. Ilyenkor egyértelműen orrspray, orrszívás, orrcsepp.

De ezeken felül is viszonylag gyakran van, hogy éjszaka dugul az orra. A gyerekorvos annyit mondott, hogy ez egy ilyen időszak.

De nappal nem dugul neki. Csak éjszaka. Alszik, és fel is sír, lehet hallani, hogy olyankor nem kap rendesen levegőt az orrán.

De orrsprayt se lehet állandóan használni, én úgy tudom.

Érdemes lenne elvinni fül-orr gépészetre?

Vagy próbáljam meg párásítani a levegőt?

2023. febr. 27. 06:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a párásító bevált. Legjobb ha Salvus vizes. Illetve az inhalálás szintén Salvus vízzel -bár utóbbit ilyen kicsinél nem tudom hogy lehet.
2023. febr. 27. 06:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen a páratartalom a szobában? Kislányomnak akkor dugul, ha 52-3% alatt van. Nekem is, úgyhogy szerencsére már magamról érzem, hogy be kell kapcsolni a párásítót. Ha nem beteg, akkor sima vizet szoktam csak.
2023. febr. 27. 09:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. De éjszaka a másik szobában nekem pl.kiszárad a torkom rendszeresen.
2023. febr. 27. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbálj meg párásítani, ennyit megér. :)
2023. febr. 27. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Babyluuf balzsam
2023. febr. 27. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!