Ilyet megtehet?

Figyelt kérdés
A nőgyógyász nem hajlandó papírt adni, hogy elmehessek táppénzre. Fizikai munkát végzek, és napi 2x2 órát utazok munkába. 18 hetes terhes vagyok és már nagyon szenvedek. Menjek magánba??
2024. jan. 3. 07:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
Betelefonálsz a háziorvosnak, újabban csak a papírért kell menni, kiír egy hétre.
2024. jan. 3. 08:08
 2/25 anonim ***** válasza:
61%
Üzemorvoshoz menj. Ő ad kérelmet felfüggesztésre amit elviszel az orvosnak.
2024. jan. 3. 08:10
 3/25 anonim ***** válasza:
45%
Ha nincs egészségügyi probléma a terhességeddel, akkor nemhogy megteheti, hanem így is kell tennie.
2024. jan. 3. 08:27
 4/25 anonim ***** válasza:
32%
Ha nincs eü problémád nem is adhat. Azt tp csalásnal hívnák.
2024. jan. 3. 08:35
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
#3 #4. És ha nem irodában dolgozik? Én gyárból mentem el szülni, a 6. héttől élő embrióval a hasamban tilos volt dolgozni, kiírtak szülésig.
2024. jan. 3. 08:42
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is beszélj a háziorvosoddal. Én mikor mentem hozzá már azzal kezdte, hogy kell táppénz? De én home officeban vagyok, szóval felesleges :)
2024. jan. 3. 08:43
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

Háziorvos csak szakorvosi javaslattal vehet táppénzre, legalabbis mikor én voltam táppénzen még így volt.

Keress másik dokit ha magánba jársz, aztán annyi.

2024. jan. 3. 08:56
 8/25 anonim ***** válasza:
32%

Ez a feladata. Az hogy mennyit utazol az nem egészségügyi probléma, a munkaköröd meg foglalkozás egészségügyi orvos hatásköre.

Az egy más kérdés hogy az otthoni viszonyokat ismerve nekem hihetetlen a sztori, mivel pont hogy szórják az indokolt és kevésbé indokolt tps javaslatokat. Sőt nekem anno könyörögni kellett hogy ne vegyenek tpre azért, mert egyszer 140-es vérnyomást mértek, miközben otthon stabilan 110 volt...

2024. jan. 3. 09:05
 9/25 anonim ***** válasza:
35%
Ja igen, magánban bármire ki fogják adni, hiszen senki nem ellenőrzi.
2024. jan. 3. 09:06
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
Beszélj a háziorvossal. Engem automatikusan kiírt, olyan helyen dolgoztam, ami veszélyes volt kismamákra.
2024. jan. 3. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!