A Nifty után megnyugodhatok?
Úgy alakult, hogy az első trimeszteri genetikai ultrahangra később kaptam időpontot, addigra már meglesz a Nifty teszt eredménye.
A kérdésem, hogy a Nifty után, ha az jó eredményt ad, meg lehet azért valamennyire nyugodni, vagy attól még az ultrahang mutathat nagy gondot?
Gondolom az uh-n szervi eltéréseket néznek, amit a Nifty nem mutat ki.
Köszönöm a válaszokat.
Hát ahogy érzed, nálunk a nifty nem mutatta ki az Edwards szindrómát. 21 hetesen kellett megszülnöm...
Baratnőmnél kisebb probléma volt, hogy a nem meghatározás elcsúszott... lányt mondtak, fiú lett a genetikus benézte a kromoszómát és anyait vizsgált, de ennyi erővel, akár beteg is lehetett volna a kisfia
Nálunk sem mutatta ki az edwardsot, én 30hetesen szültem meg. Holtan.
Barátnőméknek is papírom egészséges volt, szintén edwards, nyúlszáj, farkas torok... műtétek hegyei vártak a fiukra.
Családban sajnos volt, hogy tökéletes Nifty mellett 22. héten mégis kiderült, hogy baj van. Nem genetikai volt a gond így a Nifty nem tudta előjelezni. De olyan gondja volt a babának, hogy véget kellett vetni a terhességnek.
Ismerős párnál születés utám derült ki szintén egy nagy probléma. Ott sem genetikai eredetű volt.
De nem szabad rettegésben élni! Próbálj bízni a babádban! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!