32 évesen második gyerekkel van értelme Prena vagy Nifty tesztet csináltatni?
Első kisfiammal 27 évesen 12.heti kombinált szűrésen vettünk részt, ami alacsony kockázatú lett és mindent rendben találtak.
Most 32 vagyok.
A kombinált teszt ebben az életkorban már nagyobb kockázatot fog mutatni?
Azért kérdezem, mert nem tudom van e értelme, hogy 50-60 ezret kiadunk a kombinált tesztre és utána meg menjünk 200-250-ért Niftyre vagy Prenára.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Igen
A kombinált szerintem kevés már
Első körben akkor lehet maradok a kombináltnál.
Azért húzós ez a 250+ :/
Ha beteg lenne akkor rá a 250.000 Ft többszörösét kellene költeni. Ha negatív, akkor pedig nem úgy fognám fel h ennyit elpocsékoltam.
Ismerek 25 évesen szülő lányt genetikai beteg kisfiúval. Jobb tisztán és bizonyossággal útnak indulni
Azért ne kezdjük el előadni hogy a prena/nifty a bizonyosság csúcsa. Eleve a 12. heti uh utánra javasolják, mert egy csomó nem genetikai gond van, ami sikit az uhn és hoz negativ eredményt a prenan. Nem beszélve arról hogy egy tonna olyan kromoszóma rendellenesség van, amire egyik sem szűr és beüthet.
Nyilván a három alapra (down, patau, edwards) kiváló, de azért túlmisztifikálni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!