Inzulinnal lehet enni "bátrabban"?
Eddig is mertem, az utóbbi 2 hétben kezdett megugrani. Igen 4 e inzulin után 6,9. Azt mondta a doki pár napig merjem állandóan és meglátjuk. Mondjuk tőlem 90 percre kéri a mérést. De szoktam 30,60 is
Sajnos a séta kilőve, veszélyeztetett vagyok és feküdnöm kell :( pedig tudom mennyire fontos lenne a mozgás és nagyon jól esne, de ha állok azt érzem kipottyan a baba szó szerint. Ne nézzetek hülyének. Nagyon mélyen fekszik a méhlepény és még eddig nem akart feljebb vándorolni :(
Esetleg gyógytornásszal konzultálj, hátha lenne olyan mozgás, amit tudsz csinálni fekve és nem veszélyes a babára. Meg a nőgyógyásszal is átbeszélném, mennyire fontos a szigorú fekvés. Át kell gondolni minden szempontot, hogy végülis mi a baba érdeke összességében.
Nekem amúgy ebédnél a savanyú káposzta segített, hogy több szénhidrátot meg tudjak enni. Szerintem sokan félreértették a kérdésed, neked azért kéne bátrabban enni, hogy fedezze a szükségleted, tehát ne fogyj. Nem az élvezeti értéke miatt. És igen, pont ez lenne a xél az inzulinnal. Lehet, hogy pár nap alatt beáll, ne egy napból vonj le következtetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!