Inzulinnal lehet enni "bátrabban"?
#21 nem, a cukorcsúcsnak kell 7 alatt lennie, ami terhesen (diéta mellett) zömében 1 óra körül van, de egyéni, és amikor új dolgokat próbál a diétába iktatni, akkor érdemes félóránként rámérni, hogy pontosan mikor a legmagasabb (és ennek a legmagasabbnak kell 7 alatt maradnia).
Azért ez, mert tartós 7 feletti értékeknél bekapcsol a kisbaba hasnyálmirigye is és több inzulint kezd el termelni, mint neki magának kéne, hiszen a vércukor átmegy a placentán, kvázi "mérgezi" a babát. Egyszer-egyszer magas érték nem para, de tartósan káros a kicsinek.
Jo hat ez igy teljesen mas! En azt gondoltam, a terheles is ilyen 7, valamennyi ertek lett. Mert ugye annak a hatara 7,8, akkor tesznek dietara, de erre meg inzulint nem kap az ember.
A 9,6 tok mas. Nem voltal egyertelmu.
Joya:mlik "tej", olyan az íze és állaga mint a tejnek és van benne kalcium. Van dm,rossmann,sparban stb.
Fu en tejfeherje erzekeny vagyok es minden, csak nem tejizu szerintem ez a novenyi tej :D Allaga se olyan.
Nekem egy az egyben zab ize van, bar ugye zabbol van, nem meglepo.
A kerdezo is iszik mar valami novenyi tejet, az a baj, hogy az igazit se izre, se allagra ezek nem potoljak.
Szerintem persze! De lehet en mar csak unom az allergia miatt ezeket. Megkostoltam tulzas nelkul az osszeset a piacon es mindegyiket szivbol gyulolom. 😂
Raadasul egyebkent ebben a “milk”-ben cukor is van. Nem tudom ez mennyire lenne megfelelo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!