Amúgy torokfájásra tantum verde spray
Nagyon hatékony, és lehet is.
( nekem ajánlották a flp-t, de megvételre sosem, szóval nem hiszem, hogy ezèrt.
10-en éve használom, nem vagyok tag vagy ilyesmi.. mindig vadászom honnan vegyek, általában Ausztriából hozatom, onnan olcsóbb)
Mennyi okos ember. Le lehet pontozni nyugodtan.
Én is szeretem a forevert. Ha valaki beülne egy termék tájékoztatóra ahol több orvos beszél róluk mit mire lehet még használni és nincs belőle hasznuk ugyanis közel sw biztos hogy tőlük fogod venni vagy a vonalukból akkor tudnátok hogy igen lehet használni. Persze néhány átlag ember okosabb mint az aki kitanulta.
Én szeretem, nem lesz semmi baja a picinek. Évek óta ha baj van a torkommal azt fújok! Nagyon szépen szokott segíteni. Terhesen is használtam, akkor se lett swmm bajunk. Ezek nagyrészt természetes anyagokból állnak nyugi.
15. Nézd, engem az sem érdekel, ha Domestossal kevert Cifet iszol a torokfájásodra. :D
"Ha valaki beülne egy termék tájékoztatóra ahol több orvos beszél róluk mit mire lehet még használni és nincs belőle hasznuk ugyanis közel sw biztos hogy tőlük fogod venni vagy a vonalukból " - Szerinted a gyógyszereket az orvosok árulják? Elárulok egy titkot: nem. Mégis kapnak juttatásokat a gyártóktól... ;) Naiv vagy, de nagyon...
"Ezek nagyrészt természetes anyagokból állnak nyugi."
Oké, ezen már sírva visítok :D A macskahúgy meg az arzén is természetes anyag, példának okáért...
15-os, akkor mivel magyarazod, hogy formaldehid van benne? En ertem, hogy atmostak az agyad mar, de a jozan paraszti esz azt diktalja, hogy mindig minden korulmenyek kozott nezzuk mar meg, hogy mit adunk a gyerekunk szajaba!
Ok, magadat mergezd, ki nem szarja le.
De egy gyereket? Na ne :(
Rosszul vagyok ettol.
Tyüű
És akkor mi vagyunk az agymosottak.
Nincs benne formaldehid..
A sajàt dobozom szerint és az interneten található összetevők azerint sem ( igen, minden néven megnéztem)
De állítod🤷🏻♀️
Ne haragudj, de az orvosomban jobban bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!