3/21 anonim válasza:
Ne fujd torokba konyorogve kerlek azt a szart!!!
Se magadnak, se senkinek!
Nezd meg az osszetevoket, formaldehid parolog ki belole. Rohadt jo torokba fujni, klassz otlet.
Ne.
Mar az agyam eldobom, hogy fogzasra meg mindenre ezt ajanljak a hulye foreveres anyukak kisbabaknak is.
Komolyan mondom meg se nezitek, mivel mergezitek magatokat es a gyereket.
5/21 anonim válasza:
Csak agyelhalást az Mlmeseknek.
6/21 anonim válasza:
Nem okoz vetélést, de semmit nem használ, akkor már inkább gargalizálj sós vízzel.
Ez a csodaszernek kikiáltott izé egyrészt túlárazott car, másrészt meg nagyon nem belsőleges használatra való.
7/21 anonim válasza:
Nekem a kórházban a szülésznők javasolták és a gyerekorvos is használja🤷🏻♀️
8/21 anonim válasza:
7. Persze, gondolom van is részesedésük. 🤷🏻♀️
9/21 anonim válasza:
Nyugi, nálunk is az egyik orvos a legnagyobb MLM-es, mert rájött, hogy ha ő ajánlja, akkor meg is veszik az emberek gondolkodás nélkül. 20+ éve csinálja, meg is szedte magát vele rendesen. Igaz, közben egyszer kiderült, hogy rákkeltők a cuccok, de hát közben nevet változtatott a cég és minden happy továbbra is, persze.
10/21 A kérdező kommentje:
Én még tapasztalatlan első babás anyuka vagyok, bocsánat a tudatlanságért. Egy rokon alajnlotta, azt mondta ezzel le tudom húzni a gyulladást, mert az árt a babànak. Hàzi orvoshoz holnapra van időpontom. De őt ismerve nem fog gyógyszert írni. Most vettem szopogatós tablettát
2023. márc. 6. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!