Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez az Aloe Vera Spray is jó...

Ez az Aloe Vera Spray is jó lehet gátsebre?

Figyelt kérdés

Kaptam a kórháztól egy listát, hogy mit vigyek majd, és rajta van az Aloe First Spray.

Én rendszeresen használom a DM-ben kapható Aloe Sprayt, nagyon szépek az összetevői, és az ára is szuper.

[link]

Na az Aloe First Spray árától dobtam egy hátast majdnem.

Létezik, hogy csak az lehet a jó, és más fajtát meg se próbáljak a gátsebemre fújni?

2022. ápr. 13. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Én csak a Firstöt használtam mindig és tényleg szuper mindenre.
2022. ápr. 13. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Octenisept ha nem akarsz egy fincsi fertőzést.
2022. ápr. 13. 10:25
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Részben azért kerül annyiba, mert 5-ször akkora a mennyisége, mint a Dm-esnek. Azt én amúgy nem merném használni erre, amíg az orvostól meg nem kérdezem, mert annak a leírásában is csak az van, hogy kisebb bőrirritációkra lehet jó, míg a másiknál írja, hogy sebre is lehet fújni.
2022. ápr. 13. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Dm-est használtam mind a 2 szülésem után :)
2022. ápr. 13. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a dm-es terméket még a first előtt ismertem, nekem annó az első babánál ezt ajánlották a kórházban, maximálisan bevállt. 9 éve ezt használja az egész család a szúnyogcsípéstől a horzsolásokon át a gátsebig stb. Most is ez van bekészítve a kórházi bőröndömbe. Mondjuk ebben az új csomagolásában még nem próbáltuk, de gondolom a termék ua.

37h km

2022. ápr. 13. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

[link]

Nekem ezt adták a patikában, amikor direkt kihangsúlyoztam, hogy gátsebre kell. Egy áldás volt!

2022. ápr. 13. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ezt a dm-eset használtam szülés után, szuper volt.
2022. ápr. 13. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Amugy nem feltetlen kell venni ilyeneket elore... en pl semmit nem hasznaltam ra az eg vilagon. Napi 2x zuhanyoztam,az jol esett,de remgeteg pemz el tud menni erre,ugy,hogy ingyen is ki lehet birni.
2022. ápr. 13. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem is volt gátsebem, nem vágtak, nem szakadtam, szerintem is ráérsz venni, ha kell
2022. ápr. 17. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Én körömviràgos krémet vettem, ami direkt jó sebekre
2022. máj. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!