Másholsz szülhetek, ha nem oda jártam terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
Első gyermekem ,,A” városban született, oda jártam terhesgondozásra is, nem volt gond, hogy nem oda tartoztam. Most második gyermekeket várom és szeretnék majd ismét abban a kórházban szülni, viszont nyilván így, hogy már van egy gyermekem nehezebben tudjuk megoldani, hogy eljárogassunk a másik város kórházába. Arra gondoltam, hogy a lakhelyem szerinti kórházba/sztk-ba járnék el a vizsgálatokra, aztán maximum már csak a vége felé az nst ideje alatt járnék újból az ,,A” városba. Illetve oda mennék szülni, ha minden úgy alakul. Volt valaki aki ilyesmit csinált? Persze tudom a kórház mondja meg úgy is, az ,,A” város kórházával beszéltem oda mehetnék uh-ra, de utána gondoltam át, hogy lehet így egyszerűbb lenne. Bocsánat, ha kicsit össze vissza írtam, csak nem akartam túl konkrét infókat megadni magamról. :)2023. febr. 23. 11:44
11/15 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam. Nem ott szültem, ahova tartoztam, hanem ott, ahol az előzőeket is. Annyi, hogy nst-re oda jártam, ahol szülni szerettem volna. Ráadásul ahol szültem, még közelebb is volt hozzánk, mi r ahova tartoztunk, csak épp másik megye. Semmi probléma nem volt, a doki és mindenki is rendes volt, nem kötözködtek, hogy terhesgondozásra miért nem oda jártam.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm erre lettem volna igazából kiváncsi :)
2023. febr. 23. 15:16
13/15 anonim válasza:
Ha azt mondták, hogy nem gond, akkor szerintem nem fognak csúnyán sem nézni, ha nem odajársz végig. Ha állami, akkor az ott dolgozókat valószínűleg nem igazán fogja érdekelni ennek az anyagi oldala. :)
14/15 anonim válasza:
Én pécsen élek, sokan jönnek ide szülni szekszárdról, paksról úgy, hogy nem itt jártak terhesgondozásra. A helyi csoportban ez gyakori téma. Mióta bezárt a mohácsi szülészet, onnan is ideküldik a kismamákat szülni, de a terhesgondozást ott végzik. Nincs ebből semmi probléma. A vicc, hogy sok pécsi meg megy szigetvárra, mert nekik meg az a szimpatikus🤷♀️
15/15 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nálunk is az a helyzet, hogy a helyi kórház botrányos és ha esetleg császármetszésre kerülne sor, rendesen félnék az itt dolgozó orvosok keze alá feküdni..
2023. febr. 23. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!