Ha az állandó lakcímem szerinti kórházba járok terhesgondozásra, de az ideigleneshez tartozó védőnőhöz járok, akkor szülhetek az ideigleneshez tartozó kórházban?
Figyelt kérdés
30 hetesen már nem szeretnék a másik kórházba átjelentkezni,ahol senkit nem ismerek,de ha beindul a szülés,nem szívesen utazok már miatta 45 km-t.2018. okt. 17. 15:37
2/6 anonim válasza:
bárhol szülhetsz ahol van fogadott dokid. Ha nincs, akkor az állandó lakcím szerintiben kell.
3/6 anonim válasza:
Bárhol szülhetsz ügyeleten vagy fogadottal. Vajúdó nőt sehonnan nem hajtanak el maximum ha koraszülés PIC-re visznek.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnyugodtam! Nincs fogadott dokim,mert mint mondtam,ebben a korházban senkit nem ismerek,most költöztünk ide. Azért az érdekes lenne,ha valakinek pl szegeden van az állandó lakcíme,de az ideiglenes sopronban,és elküldenék onnan az állandó lakciméhez tartozó kórházba. :D
2018. okt. 17. 19:33
5/6 anonim válasza:
Nem kell fogadott doki. Ha megindul a szülés, oda mész ahova akarsz. El fognak látni. Nyilván a legközelebbibe érdemes menni, ha esetleg felgyordulnának az események! Jó babavárást!
6/6 anonim válasza:
Persze beindult szüléssel sehonnan nem küldenek el. Szerintem már most próbálkozz bejutni az ideiglenes szerintibe. Lesznek még vizsgálatok is, és nem biztos, hogy a szülés úgy indul, hogy fájások és besétálsz. Lehet vaklárma és hazaküldenek, vagy akár pár héttel hamarabb már befektetnek valamiért, vagy mentő visz, vagy túlhordod, és naponta járhatsz nst-re és indítani kell... jobb ha ismered a terepet. Elvileg szabad orvosválasztás van, de a kórház elutasíthat kapacitás-hiányra hivatkozva, ha nincs ott fogadott orvosod. Azért kb. az asszisztenseken múlik, de ha védőnőd már oda tartozik, szerintem jó eséllyel fogadnak, ha mégse, én doki után néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!