Ha pécsi vagyok és Pécsre járok terhesgondozásra, attól függetlenül szülhetek pl. pesti kórházban?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 12:24
1/11 anonim válasza:
Szülhetsz. Kérdés, hogyan szeretnéd kivitelezni. Nyilván nem vajúdva fogsz pestre utazni, hanem előre odacuccolsz, de akkor hogyan mész nst-re?
2/11 anonim válasza:
Hát ha nincs komplikáció akkor nincs nehéz dolgod. Én rendesen jártam terhesgondozásra oda, ahová tartoztam, aztán utolsó hétre kivettünk szállást a kiszemelt kórház közelében és ott jelentkeztem, mikor elindult a szülés.
3/11 anonim válasza:
Magánban igen. Államiban nem kötelesek fogadni ha nem oda tartozol.
4/11 anonim válasza:
#3 megindult szüléysel sehonnan nem küldhetik el.
5/11 anonim válasza:
4es, ismerősömet 5 perces fájásokkal küldték el
6/11 anonim válasza:
Kockázatos. Nyilván ha már szinte kilóg a baba feje, akkor nem küldhetnek el sehonnan. De amúgy csak a területi kórházad köteles fogadni. Ha úgy ítélik meg egy másikban, hogy még van idő, akkor simán elküldhetnek, hiába indult meg a szülés. Különben mindenki menne a környék legjobb kórházába szülni.
7/11 anonim válasza:
6 és az tényleg undorító lenne, hiszen ahhoz csak a kiváltságos körzeteseknek van joga...
Én a gyakorin kívül sehol nem olvastam olyat, hogy 5 perces fajasokkal elküldtek volna valakit (és szerintem ugyanaz a válaszoló írja ezt le mindig), legfeljebb ha teltház van, de akkor a körzetest is el kell küldeniük.
8/11 anonim válasza:
Senki nem írta, hogy undorító lenne. Szimplán nem lenne kivitelezhető. Nem nálam kell reklamálni.
Lehet, hogy te nem hallottál ilyet, attól még van. Szent Imrébe pl rengetegen próbálnak bejutni, és keményen elküldik a nem oda tartozókat (mivel általában ugyanúgy Bp-en belül van a körzetes kórházuk is, tehát nem nagy távra.)
9/11 anonim válasza:
Igen Jánosból is simán elküldik a nem körzetest ha nincsenek sűrű, rendszeres fájásai.
10/11 anonim válasza:
7es, menj magánba ott lehet válogatni. Gondolom, ha gyereket vállalsz az a pár százezer a magánért nem fog földhöz vágni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!