Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsi kismamák! Tudnátok...

Pécsi kismamák! Tudnátok nekem orvost ajánlani? Májusba költözök Pécsre, korrekt, megbízható orvost keresnék magamnak, akihez járhatok terhesgondozásra és akinél szülhetek is. Ha tudtok tarifát is írjatok!

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 09:50
 1/5 Gyöngyikee ***** válasza:

Szia ha gondolod irj privit, az én dokimat csak ajànlani tudom :)

35hkm

2014. ápr. 26. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia.Dr.Labossa Gusztáv remek orvos én is hozzá járok, igaz ha a klinikára mész nem sok ideje van mert rengetegen járnak hozzá .Én magánrendelésre járok, terhes gondozás 7000 ft nála. Ha esetleg beírod, a pécsi klinikát a google-ba akkor ott látni fogod legtöbb orvost képpel is.Még egy nagyon jót ismerek a Várnagy Ákost. Remélem tudtam segíteni:) 10hkm.
2014. ápr. 26. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
dr.Koppán Miklós , sosem mennék máshova! Korrekt, megbízható, alapos, és a felülmúlhatatlan szakmai tudásán kívül EMBER! da vinci klinikán rendel, magánban, amúgy a pécsi szülészeten dolgozik. a da vinci honlapján a nőgyógyászok között megtalálod a profilját. amúgy pedig ha beütöd a nevét a googleba, jónéhány fórumos hozzászólást is találsz, mind csak jót írnak ott is! 32 hetes kismama
2014. ápr. 26. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Dr Labossa Gusztávot biztosan megkeresem, nála voltam genetikai ultrahangon és nagyon rendes volt akkor is:) Meghallgatnék viszont több véleményt, augusztusra vagyok kiírva, lehet, hogy az első doki el se vállal akihez megyek (szabadságon van, sok a kismamája arra a hónapra...stb) úgyhogy minden ötletet köszönök!:)
2014. ápr. 26. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Dr. Ifi Zsolt. A Klinikán dolgozik, de magánrendelése is van a Szigeti úton ONYX Egészségközpontban. Nagyon normális, csak ajánlani tudom.
2014. ápr. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!