Magas fehérvérsejt a vizeletben?
Figyelt kérdés
Két hete voltam első trimeszteri vérvételen, akkor 500 lett a fehérvérsejt a vizeletben,kaptam rá antibiotikumot, beszedtem. De továbbra is éreztem, hogy valami nem okés, mintha fel lennék fázva. Múlt héten voltam a védőnőnél,jeleztem neki ezt és megnézte vizeletcsìkkal a pisit, azt mondta az kimutatnà ha baj lenne.... Negatív volt. Nos a tünetek csak nem múltak, így màra kaptam beutalót laborba. Jelenleg 100 a fehérvérsejt a vizeletben. Ez mennyire magas?Nyilván vissza fogok menni holnap egy komolyabb nőgyógyászhoz, aki remélhetőleg ír rá valamit. Az idegesít, hogy a védőnő ennyire félvállról vette és már több hete akkor valószínű gyulladás van, mennyire àrthatott ez a babànak?? :( Nagyon aggódok, hogy baja lesz2023. jan. 31. 16:00
11/15 anonim válasza:
Szerdán megyek majd UH-ra, már eléggé izgulok. Az egyetlen ami megnyugtat, hogy sokat mocorog.
Remélem nálad megtalálják a probléma forrását és szépen kikezelik. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi :) én is szerdán megyek genetikaira :)
Nálad is ilyen sok idő volt, mire kaptál rá gyógyszert?
2023. febr. 6. 13:32
13/15 anonim válasza:
Nem tartott sokáig, de csak azért, mert nem csinált a doki belőle tenyésztést. :/ Mondjuk nem szeretem az ilyet, de szerencsére bejött neki.
14/15 anonim válasza:
Szia! Mi volt ma a genetikai vizsgálaton? :) Nálunk mindent rendben találtak, megnézte a doki a placenta távolságát a méhszájtól (szerencsére távolabb ment, mert 2 hete még érintette), bízom benne, hogy ott akkor látta volna, ha nyílna valamennyire.
15/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy minden rendben :)
Nálunk is minden oké volt a genetikain és a kombinált teszt is alacsony kockázatú lett :)
Még aznap bementem egyébként az ügyeletre annyira nem javultak a fenti panaszok, és kaptam hüvely kupot... Elvileg gomba és baktérium is van/volt :( de hála Istennek azóta semmi panaszom :)
2023. febr. 12. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!