Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 85 fehérvérsejt a vizeletben...

85 fehérvérsejt a vizeletben terhesség alatt. Mennyire magas ez az érték?

Figyelt kérdés

Cukorterhelés utáni vizeletemben 85 lett a fehérvérsejtek száma.

A védőnő szerint hüvelyváladék kerülhetett bele. Az orvosom hüvelykúpot írt fel a problémára, de bővebb felvilágosítást nem kaptam, hogy ez az eredmény mennyire számít rossznak... mi van ha fertőzésról van szó? Hüvelyfolyásom egyébként van, aminek az állagában és mennyiségében nem vettem észre változást. Nincs színe,szaga, (néha halványsárga) ha megszárad akkor fehér foltot hagy.

Valakinek volt hasonló értéke?

27 hetes vagyok

#fehérvérsejt, vizelet, cukorterhelés, fertőzés
2021. ápr. 29. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

<0,15 a felsőhatár ami még elenyésző lehet.

E felett már kezelés javasolt!

Az hogy hüvelyváladék került e bele vagy sem senki se fogja tudni megmondani biztosta . Mintavétel előtt ajánlatos előtte lezuhanyozni és KÖZÉPSUGARAS vizeletet a vizeletgyűjtő edénybe engedni.

Nekem mindig negativ lett az eredmény szerencsére , a fent leirtak szerint csináltam

Fertőzésekre terhesség alatt nagyon figyelni kell mert sajnos felszálhat,burkot repeszthet és koraszülés lehet a vége

2021. ápr. 29. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! A fertőzésekről én is olvastam..:/

Sajnos ez terheléses vérvételen volt. Ráadásul nem a vitt vizeletből, hanem a vérvétel után 2 órát kellett a kórázban és várni és újra vizeletet adni, ezért mondta a védőnő is a folyást, mivel a vitt mintában nem volt semmi.

2021. ápr. 29. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta? Nekem 42 volt a reggeli első vizeletben a 24 héten. Nekem a védőnő kiakadt, hogy sok és az orvos mondta, hogy hüvelyváladék kerülhetett bele. Folyásban ugyanazt tapasztalom mint te. Már a 32. hétben járok és még mindig aggódom miatta, főleg, hogy ma mintha kicsit több és sárgább lenne mint eddig.
2021. aug. 6. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia,

Én végül elmentem vizelettenyésztésre és a nőgyógyászomtól is kértem hogy csináljon hüvelykenetből tenyésztést. Egyikben sem találtak semmit, így valószínű, hogy folyás volt.

2021. aug. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!