Mi okozhat magas feherversejtet a vizeletben?
Most voltam ver es vizelet vetelen, es behivtak ket nap mulva hogy megismeteljem mert tul magas volt a feherverselyt.
Akinek volt hasonlo, mi okozhatja?
Ha az uj vizsgalat eredmenye is az akkor az tovabbi vizsgalatokat igenyel hogy kideruljon miert, vagy kezelheto konnyen?
Veszelyes lehet a babara nezve?
Valamilyen baktérium jelenlétére utal, húgyúti gyulladást, vagy vesegyulladást feltételez.
Tüneted van?
Ha nem gyulladás/fertőzéd van a háttérben...
Akkor esetleg, nem magas a vérnyomásod, nem vizesedsz?
Mert ez esetben, a fehérjevizelés a preeklampszia tünete lehet.
Amit, sürgősen kezelni kell.
De, remélem, csak mintavételihiba volt és nincs semmi baj! ☺
Nincsen semmilyen fertozesre utalo tunetem se.
Vizesedni vizesedek elegge,de a terhesseg elott is gondom volt a vizesedesel.
Most vagyok a 28. Hetbe es emiatt mar 52 kilorol 67 re hiztam.
#2 a fehérje vizelés valóban a preeklampszia tünete, de nem ugyanaz mint a fehérvérsejt.
Nekem is sok lett az érték és azt mondták, hogy lehet a hüvelyváladék keveredett a vizelettel és abban van olyan baktérium ami miatt többet mutattak ki, persze húgyúti fertőzés is lehet, nekem felfázásra gyanakodtak de nem volt olyan tünetem.
Igen, erre értettem a mintavételi hibát, hogy nem "sterilen" lett levéve a minta, vagy váladék került bele.
De mindegy!
Koszonom a valaszokat.
Holnap megyek hogy ujra le vett mintat nezenek. Meglatjuk mit mond utana az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!