Feherversejt a vizeletben ++ illetve nagyon vizes labak a 32/3 hetben. Szerintetek keressem fel az orvosom? Lehet a koze kettonek egymashoz?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 11:44
1/9 anonim válasza:
Itt már fel is kell keresned.
Én sokat híztam az első gyerekkel. 30 kilogrammot. De a terhesség elején olyan voltam mint az anorexiások.
A vízre azt javasolták, hogy egyek sok dinnyét, mandarint amibe sok lé van. Sokat ittam és szépen le is ment.
Sómegvonás is volt persze.
Nálam a 34.héten kezdődött ez és ezzel kihúztam több, mint egy hónapot. De a végén magasvérnyomással fektettek be a 38.héten.
Mindenképp szólnod kell az orvosodnak.
2/9 anonim válasza:
Igen mindenképpen. De a háziorvos asszisztense vagy a védőnő nem mondta? Vérnyomásod mennyi? Ez lehet kezdődő toxémia, minél hamarabb menj orvoshoz.
3/9 A kérdező kommentje:
A vernyomasom magas mar regota ezert szedem a dopegyt vernyomas csokkentot .. hiaba hivom tegnap ota fel sem veszi
2020. júl. 8. 12:36
4/9 anonim válasza:
Ha nem veszi fel akkor menj be az ügyeletre. Lehet semmi komoly de nem szabad ilyennel játszani. A májenzim értékeid milyenek? Nem volt hirtelen(max 1-2 héten belül )nagy súlygyarapodásod? nem fulladsz? Nincs bordaív alatti fájdalom stb?
5/9 A kérdező kommentje:
Sikerült az asszisztenst elerni holnap bemegyek hozzá bizom benne hogy nincs semmi baj ..
2020. júl. 8. 13:50
7/9 A kérdező kommentje:
És azt hogyan kezelik?
2020. júl. 8. 15:24
8/9 anonim válasza:
Kórház és megfigyelés, mert percek alatt életveszélyes lehet. Ha súlyosbodik a toxémia, abból Hellp szindróma lesz és meg kell szülni a babát hogy életben maradj. Persze ez nem minden esetben alakul át Hellp-é de figyelni kell, kórházi bentfekvéssel.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aggodom mostmár, holnap csak kiderül...
2020. júl. 8. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!