A pocak mérete összefügg a baba méretével?
Jelenleg 19. hétben járok, többször megkaptam már hogy kicsi a hasam a terhességi héthez képest.
Múlt héten voltam orvosnál, ott minden rendben találtak, megfelel a korához képest a méreteinek
Még is bosszant hogy folyton ezt kapom ...
Egen, a gyerek benne van a pocakban.
Hacsak nincs benned valami titkos fizikai anomália, a gyerek akkora mint a hasad.
Nálam is ijedeztek vizsgálat előtt, hogy vagy a magzatvíz kevés, vagy a baba pici, mert kicsi a hasam. De minden rendben van.
36 hetesen nekem fele akkora hasam van (pedig van némi túlsúlyom), mint egy 28 hetes terhes kismamának, akit láttam. Azt hittem, már közel 40 hetes, ikrekkel. A kalkulálás szerint nincs benne óriásbaba.
19 hetesen meg hasam se volt. Aztan a 22. hettol beindult es szo szerint akkora lettem a vegere, hogy meg en is csodalkoztam magamon mindig, amikor meglattam a hasam a tukorben 🤣
Mindenki azt hitte, ikrek, folyamat ezt kerdezgettek. Hat nem 🤷♀️
Én is a 19. héten járok és kb. ruha nélkül látszik csak a hasam, pedig nem az első terhességem. Az elsőnél sokan csak a vége felé vették észre az állapotomat, végig a normál ruháimat hordtam, az utolsó 3 hétben a nadrághoz kellett bővítő, de ennyi. Van rólam kép oldalról a szülőszoba előtt, akkor sem mondták volna, hogy pár nap és betöltöm a 40. hetet. A baba teljesen normális tömeggel és hosszal született.
Szóval nyugalom! Kis hasból nem csak kicsi baba jöhet. De az is lehet, hogy pár héten belül rohamosan elkezd nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!