Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba mérete összefüggésben...

A baba mérete összefüggésben van a pocak méretével?

Figyelt kérdés

Nagy pocak nagyobb babát rejt,kisebb pocak kisebb babát?

Általánosítva kérdezem...biztosan vannak kirívó esetek :)

29 hkm

2013. okt. 31. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Általában nincs összefüggésben.

Láttam már ikres pici pocakot és nem ikres hatalmasat, 3 kg-s babával.

2013. okt. 31. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
hatalmas hasam volt, 3 kiló alatti babával, viszont rengeteg magzatvízzel.
2013. okt. 31. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Pocak mérete függ a magzatvíz mennyiségétől, testi adottságoktól függ. Sok kismama meg tudja cáfolni, mert kicsi pocakban is lehet nagy baba,meg forditva is,meg ikrek is lehetnek pici pociban
2013. okt. 31. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs! Hatalmas pocival 3060 grammos fiút szültem. A doki azt mondta, hogy tuti 4 kg feletti lesz, akkora a hasam. Hozzáteszem, én sokat híztam (25 kg-ot).

Az egyik ismerősömnek elég pici volt a hasa és 4700-al született a kislánya. Azóta is azon töprengek, hogy hogyan fért el ott a pici :) Ő viszont alíg hízott.

Ma olvastam, hogy a Berki Krisztiánék lánya is megszületett. 2880-al azt hiszem, viszont a csajnak óriási volt a hasa, ahogy a tv-ben, újságban láttam, és ha jól tudom, ő is sokat szedett fel a terhesség alatt.

Én inkább itt látok valami összefüggést, de persze ez sem általános, biztosan sokan meg tudják cáfolni ezt is. Az egész alkati kérdés szerintem.

2013. okt. 31. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs. Nekem az elso babaval kicsi volt a hasam es a fiam kozel 4kg-mal szuletett. A masodik babaval nagyobb hasam volt es alig volt 3kg felett a babank.
2013. okt. 31. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a hízástól is függ!

Én sajnos sokat híztam. Hatalmas pocakom volt, a fiam mégis 2800 gramm lett!

2013. okt. 31. 17:42
 7/8 A kérdező kommentje:

4700 grammos kislány,az nem semmi azért :) Gratulálok neki :)

Én ugye a 7. hónapban vagyok és kb 6-7 kilót szedtem fel eddig. A pocim átlagos szerintem. Én nagyon szeretnék nagy,husis babát :D De tudom hogy ez nem kívánság műsör :)

2013. okt. 31. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:
24 hetesen voltunk 4D-s babamozin,akkor volt 31 cm és 626 gramm,ami nem valami nagy,de még van ideje gyűjteni a grammokat :)
2013. okt. 31. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!