A baba mérete összefüggésben van a pocak méretével?
Nagy pocak nagyobb babát rejt,kisebb pocak kisebb babát?
Általánosítva kérdezem...biztosan vannak kirívó esetek :)
29 hkm
Általában nincs összefüggésben.
Láttam már ikres pici pocakot és nem ikres hatalmasat, 3 kg-s babával.
Nincs! Hatalmas pocival 3060 grammos fiút szültem. A doki azt mondta, hogy tuti 4 kg feletti lesz, akkora a hasam. Hozzáteszem, én sokat híztam (25 kg-ot).
Az egyik ismerősömnek elég pici volt a hasa és 4700-al született a kislánya. Azóta is azon töprengek, hogy hogyan fért el ott a pici :) Ő viszont alíg hízott.
Ma olvastam, hogy a Berki Krisztiánék lánya is megszületett. 2880-al azt hiszem, viszont a csajnak óriási volt a hasa, ahogy a tv-ben, újságban láttam, és ha jól tudom, ő is sokat szedett fel a terhesség alatt.
Én inkább itt látok valami összefüggést, de persze ez sem általános, biztosan sokan meg tudják cáfolni ezt is. Az egész alkati kérdés szerintem.
Szerintem a hízástól is függ!
Én sajnos sokat híztam. Hatalmas pocakom volt, a fiam mégis 2800 gramm lett!
4700 grammos kislány,az nem semmi azért :) Gratulálok neki :)
Én ugye a 7. hónapban vagyok és kb 6-7 kilót szedtem fel eddig. A pocim átlagos szerintem. Én nagyon szeretnék nagy,husis babát :D De tudom hogy ez nem kívánság műsör :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!