Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok, ha tele a...

33 hetes vagyok, ha tele a hólyagom néha begörcsöl a vesém majd pisilés után elmúlik. Ez összefügghet azzal hogy a pocak összenyomja?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom,hogy összefügg e,de én is ugyanígy voltam. Ha már nagyon kellett pisilni,begörcsöltem,utána elmúlt
2020. aug. 5. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem terhesen is volt 1x ilyen, nagyon tele volt a holyagom, szinte fajt, azota ha menni kell megyek azonnal, eddig meg nem tapasztaltam ezt varandosan, rengeteget iszok ess pisilek :D
2020. aug. 5. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem terhesen is előfordult párszor, viszonylag erősen, így (annyira) nem ijedtem meg, mikor terhesen fájt. 😀
2020. aug. 5. 21:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem tudok nagyon sokat inni ezért mindig félek a vesekőtől, de úgy tudom az fáj ha megütögetem a vesém, eddig még nem tapasztaltam olyat, csak hamar múló görcseim vannak.
2020. aug. 5. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Hu, pedig kene... A magzatviznek is cserelodnie kell, nem jo ha keveset iszol senkinek sem, plane ebben a melegben. Na es a veseket is caak igy tudod "edzesben" tartani, ezt urologus mondta nekem anno. En canephronr szedtem terhesseg elott, de most csak a soksok víz... Nalam lecsuszik napi 2,5 liter viz.
2020. aug. 5. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is 33 hetes vagyok. Nekem is egyszer volt ilyen talán 24 hetesen azt hiszem. Reggeli pisinél. Azóta nem volt. Igaz 5 percenként szaladgálok..
2020. aug. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!