18 hetesen kell eloszor terhesgondozasra mennem,ez nem tul keso??
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 19:33
11/14 anonim válasza:
Nekem a háziorvos nem írt bele a kiskönyvbe semmit.
12/14 anonim válasza:
Az érdekes, mert a 4. oldal tetején lévő részt neki kell kitöltenie. Az első nagylabor és az EKG után töltötte ki nekem, az első trimeszterben.
13/14 anonim válasza:
#12 Ekg volt, de a kiskönyvhöz hozzá se nyúlt. Laborba sem küldött. Mondjuk tavaly szültem, itt a 36.heti Uh-t is eltörölték, csak ikreseknek és veszélyeztetett terheseknek volt…
14/14 anonim válasza:
Nekem is kitöltötte a kiskönyvet a házi orvos mikor csinálta az EKG-t.
Voltam terhes gondozáson is azt mondták hogy ha megvan a 12.heti genetikai eredménye(amit magánba csinálnak)utána kérhetek időponot,kb.2-3 hétre tudnak adni.Szóval akkor még 16.hét előtt kell ismét mennem.
Szerintem a védőnő is tud neked segíteni ilyen dolgokban,nekem még adott egy papírt is hogy mikor milyen vizsgálatoknak kell meglennie,stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!