Érhet hátrány, ha csak államiba járok terhesgondozásra?
Szerintem nem. Meg az államiak közt is tudsz választani, hisz ha esetleg egy adott orvosról nem jót hallasz, mehetsz másikhoz is.
Mi kisvárosban lakunk, itt is ketten vannak. Ha egyik sem felelne meg (nekem nem), akkor megyek a megyeszékhelyi kórházba.
Az elsővel államiba kezdtem de annyiszor végeztem hogy magánba mentem 16hetesen, nem volt semmi probléma amúgy simán maradhattak volna államokba de akkor megilyedtem. A második fiammal már csak állami terhesgondozásra jártam, semmivel nem volt rosszabb a magánnál. Megyeszékhelyre jártam be. Oda tartozunk. BPesten és nagyobb városokban lehet hogy jobb a magán de itt nem.
Előtt ugye fogadott dokinál és szülésznőnék szültem. A másodiknál szülésznő volt csak, de egy kedves aranyos drnőt fogtam ki. Igaz nekem viszonylag gyors szüléseim voltam 3 és 3 és fel órás.
Nálunk annyit kell mindenhol várni, hogy kb. felkötöttem. volna magam, ha azt az időt ott kell eltöltenem a váróban, így a várandós gondozást és a genetikai uh-kat inkább kifizettem. A vérvételeket nem, rosszul is lettem háromból kettőn mire kiálltam a soromat éhgyomorral... :D
Nálunk nagyon alap, nagyon gagyi genetikai uh-kat csinálnak, így hátrány max ebben ér és az időveszteségben. Illetve abban, hogy nem feltétlenül ugyanahhoz a dokihoz kerülsz mindig, ami szerintem problémás terhességnél gáz. De amúgyis jobb, ha szokja az ember a szitut, mert szülni annál szül, aki éppen bent van.
5: Én vagyok az első. A szülésről én nem beszéltem, terhesgondozásról. Ott meg igenis megtehetem, hogy egy adott doki rendelési napjara hívatnám be magam. Én ezt tenném, de az én orvosom már csak magánban van, és bár szülni semmiképp sem tudnék nála, a terhesgondozást nála folytatom, ha a reprodukciós intézet befejezi a gondozásom.
Nyugodtan lepontozhattok. De még a szülés része sem igaz, mert itt sokan nem kedvelik a megyei kórház szülészetét, és a másik megyei kórházéban szültek. Távolságra ugyanannyi, de másik körzet. Meg tudták oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!