Érhet hátrány, ha csak államiba járok terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
Kecskeméti vagyok. Olyanok tapasztalata érdekelne, akik maguk is csak államiba jártak terhesgondozásra. Nem mondom, h egyszer-egyszer nem mennék el magánba (főleg mivel úgy hallottam, hogy apuka nem mehet be a vizsgálatokra), de nem szeretnék minden egyes vizsgálatot magánba csináltatni, az rengeteg pénz aminek jobb helye is lenne, ezen felül 14 éve fizetem a TB-t, (34 éves vagyok), bennem van, h kifizettem én már bőven egy szülést ezalatt. Köszönöm előre is. Első terhességem.2022. júl. 9. 15:53
21/23 anonim válasza:
Zalaegerszegen 1kiserő jöhetett 5 és 1 éve is
22/23 anonim válasza:
Cegléden én nem tudom őszintén,mert nem vittem magammal senkit terhesgondozásra.Külön voltunk babamozizni,de a sima vizsgálatokra nem jött apuka sem,mert minek.Szülni mind az 5-öt együtt szültük,és az baromi nagy segítség is volt nekem lelkileg.Ő meg ki nem hagyta volna.
23/23 anonim válasza:
Az első és a genetikai Uh-kat mind magánban csináltattam, de amúgy az sztkba járok,ahol nálunk nagyon normális az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!