18 hetesen kell eloszor terhesgondozasra mennem,ez nem tul keso??
Ezek szerint a genetikai uh-n már túlvagy. A terhességet egyébként ki állapította meg? Voltál már védőnőnél? Háziorvosnál, laborvizsgálaton?
Én a 16. héten megyek a választott nőgyógyászomhoz először. De csak azért, mert a 10. hétig a reprodukciós intézetben gondoztak (lombikom volt), a 12. héten meg magánúton voltam genetikai uh-n, ahova a nőgyógyászom asszisztense irányított, mikor időpontért hívtam a 8. hét környékén. Azt mondták, így őhozzá elég csak a 16. héten mennem.
Így nem, mert gondozott a terhességed, legalábbis eddig. Viszont az elég fura, hogy azt monndták, a 18. héten kérj csak időpontot. Vagy úgy érthették, hogy a 20. heti genetikaira kérj 18 hetesen?
Én a helyedben kb. a 16. hét környékén elmennék egyszer még nőgyógyászhoz, sima uh-ra. Utána már jöhet a 20. heti genetikai.
Összesen 4 az orvostól és a védőnőtől vegyesen.
Védőnőhöz fondolom jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!