Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miskolcon terhesgondozas?

Miskolcon terhesgondozas?

Figyelt kérdés
Tudtok ajanlani olyan nogyogyaszt aki terhesgondozast is vallal Miskolcon?

2022. júl. 18. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Dr Hajas László
2022. júl. 18. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Rencsi Márta. Én hozzá jártam. Erzsébet fürdőn rendel és van saját magánrendelője is.

Pozitív tapasztalat volt végig.

A genetikai uh-t viszont nem csinálja.

2022. júl. 18. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
1# tegnap voltam 19. Heti genetikai uh-on(Az öreg Hajas volt a vizsgáló orvos). Azt a lekezelő stílust, amit megengedett magának... Hihetetlen volt, főleg úgy hogy 3 évvel ezelőtt ő volt a fogadott orvosom és nála szültem.
2022. júl. 19. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

#3. Komolyan?

Én megvoltam elégedve vele bár 2x jártam nála mert a végén mashol kellett szülnöm.

Nagyon szerettem még dr Dienes Józsefet is.

Generikus es nőgyógyász, van maganrendeloje is, egyáltalán nem pénzehes.

Őt is akartam írni az első válaszomban, de nem jutott eszembe a neve, pedig neki köszönhetem a fiam életét.

2022. júl. 20. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:

3#vagyok

Sajnos nem kitaláltam, amit írtam. Még én éreztem magam kellemetlenül hogy vizsgál, miközben az asszisztens nőkkel beszélgetett és néha mondta az adatokat amit az uh alapján látott.

Őszintén írom, hogy remélem nem ő lesz az ügyeletes orvos, amikor szülni fogok!!!

2022. júl. 20. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
3 eve nem volt ilyen. Igaz 1x jártam nála, akkor normális volt 🙄
2022. júl. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!