Miskolcon Dr. Csabai Tamásról vélemények?
Figyelt kérdés
Van aki szult nala? Emberileg milyen? Mennyi nala egy szules? Alkalmankent mennyit ker? Koszonom elore annak aki tud segiteni.2014. nov. 14. 11:10
1/2 anonim válasza:
Nem szültem nála, csak a kórházban találkoztunk. Nekem egy kellemes fiatal doki benyomását keltette.
2/2 A kérdező kommentje:
Az elso lanyommal nem volt fogadott dokim. 36.hetre szultem meg surgos csaszarral, es nala. Nagyon szimpi volt. Iden augusztusban tesom is nala szult neki is nagyon szimpi volt. Ezert o ra gondoltam, hogy most megfogadom. De ugy igazan nem sok mindent tudok rola. Foleg, hogy azert par doki ott is szereti elore az arat megmondani, mennyiert vallalja. Ezek amik jobban erdekelnek vele kapcsolatban. Koszi a valaszodat, orulok, hogy nem csak nekumk tunt annak. :-)
2014. nov. 15. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!