35 hetes körül jön a védőnő család látogatóba m, nem gond szívesen látom. Viszont azt mondta a látogatás után még 1x be kene mennem hozzá a rendelőbe a vége felé, nekem màr nincs kedvem menni annyira a végén közel 36 hetesen úgyis lát itthon?
Figyelt kérdés
Rendszeres terhesgondozasra járok utána a dokihoz megyek a vizsgálatok miatt, amik még lesznek. A család látogatáson még fogadnám,de az utolsó alkalommal nem szeretnék bemenni lehet ebből bajom, ha lemondom azt az utolsó alkalmat?2022. aug. 3. 07:34
21/21 anonim válasza:
Megkérdezted miért szükséges mégegy találkozó? Kérdezd meg! Mondd el neki, hogyha nem feltétlenül szükséges, akkor te már nem mennél be, ennyi.
Családlátogatásnám láttam utoljára a védőnőt szülés előtt. Az a 36. héten volt, 41+1 hetesen szültem. 8 napos volt a baba, amikor először kijött, mert pont beleesett egy hosszúhétvége.
Mindenki él, senki nem sértődött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!