35 hetes körül jön a védőnő család látogatóba m, nem gond szívesen látom. Viszont azt mondta a látogatás után még 1x be kene mennem hozzá a rendelőbe a vége felé, nekem màr nincs kedvem menni annyira a végén közel 36 hetesen úgyis lát itthon?
Nem kötekedő,okoskodó kioktató válaszokat várok csak érdeklődtem. Én jó viszonyban vagyok a vedonovel és az orvosokkal is együttműködő azért emeltem ki 3. Hetente megyek a vizsgálatokra és a védőnő is többször volt már a lakásunkon, nem zavar ez a dolga körül nézzen és felmérje a dolgokat a kérdésem én szerintem ez nem volt beleirva higy zavarna a család látogatás vagy az hogy szülés után mi lesz. Szerintem ha 7 hetes terhessegnel már azonnal felvettem vele a kapcsolatot és rendszeresen 3. Hetente mentem hozza sőt a nem kötelező család látogatásra is mondtam nyugodtan jöjjön akkor mondta nálunk mindent rendben talál csak a kötelezőkre fog jönni. Egy alkalom rol van szó nem arról hogy én mennyire lusta vagyok bejárni, ha úgy lenne nem az utolsó alkalom lenne a bajom szülés előtt bármelyik pillanatban hanem mondjuk az osszeesel.
Látom itt csak kötekedni tudnak tisztelet a kivételeknek, magyar ember ehhez ért.
Egyébként ha ennyire vele megyünk a családlátogatásba sajnos pont az olyan családokat nem nézik akiket kellene kiemelten.
Hozzám a 33. Héten jött ki, megnézte a baba szobáját és picit beszéltünk a szoptatásról. Utána én nem beszéltem vele a baba születéséig.
Szerintem nyugodtan mond meg nemi hogy már nincs kedved bemenni. Semmi jelentősége nincs, nálam terhesgondozáson is mindig megnézték a vizeletet illetve utána az NST-ken is úgyhogy érdemben már nincs jelentősége a végén.
kedves barbi2609, ezt leírhattad volna ide is, nem kellett volna privát üzit írnod. nem kértem belőle. 😆(hopp most látom megtetted 6 válaszon át)
nem tudom miért van nálad ez a plusz egy alkalom ennyire becsípődve, de valami más lesz a bibi 😂
Szülés előtt lehet naponta kell nstre járni sőt szülés után 4-5 nappal be kell vinni a gyerekorvoshoz és védőnőhöz.(nálunk a covid miatt nem jönnek ki)
Sajnos ez nem kívánságműsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!