Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 35 hetes körül jön a védőnő...

35 hetes körül jön a védőnő család látogatóba m, nem gond szívesen látom. Viszont azt mondta a látogatás után még 1x be kene mennem hozzá a rendelőbe a vége felé, nekem màr nincs kedvem menni annyira a végén közel 36 hetesen úgyis lát itthon?

Figyelt kérdés
Rendszeres terhesgondozasra járok utána a dokihoz megyek a vizsgálatok miatt, amik még lesznek. A család látogatáson még fogadnám,de az utolsó alkalommal nem szeretnék bemenni lehet ebből bajom, ha lemondom azt az utolsó alkalmat?
2022. aug. 3. 07:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem kötekedő,okoskodó kioktató válaszokat várok csak érdeklődtem. Én jó viszonyban vagyok a vedonovel és az orvosokkal is együttműködő azért emeltem ki 3. Hetente megyek a vizsgálatokra és a védőnő is többször volt már a lakásunkon, nem zavar ez a dolga körül nézzen és felmérje a dolgokat a kérdésem én szerintem ez nem volt beleirva higy zavarna a család látogatás vagy az hogy szülés után mi lesz. Szerintem ha 7 hetes terhessegnel már azonnal felvettem vele a kapcsolatot és rendszeresen 3. Hetente mentem hozza sőt a nem kötelező család látogatásra is mondtam nyugodtan jöjjön akkor mondta nálunk mindent rendben talál csak a kötelezőkre fog jönni. Egy alkalom rol van szó nem arról hogy én mennyire lusta vagyok bejárni, ha úgy lenne nem az utolsó alkalom lenne a bajom szülés előtt bármelyik pillanatban hanem mondjuk az osszeesel.

Látom itt csak kötekedni tudnak tisztelet a kivételeknek, magyar ember ehhez ért.

Egyébként ha ennyire vele megyünk a családlátogatásba sajnos pont az olyan családokat nem nézik akiket kellene kiemelten.

2022. aug. 3. 08:50
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nyugodtan beszélj vele. Biztos, hogy meg fogja érteni. Nálam a 36. héten járt utoljára és mondta, hogy többet nem "macerál", majd csak a szülés után jön.
2022. aug. 3. 09:56
 13/21 anonim ***** válasza:
59%

Hozzám a 33. Héten jött ki, megnézte a baba szobáját és picit beszéltünk a szoptatásról. Utána én nem beszéltem vele a baba születéséig.

Szerintem nyugodtan mond meg nemi hogy már nincs kedved bemenni. Semmi jelentősége nincs, nálam terhesgondozáson is mindig megnézték a vizeletet illetve utána az NST-ken is úgyhogy érdemben már nincs jelentősége a végén.

2022. aug. 3. 10:03
 14/21 anonim ***** válasza:

kedves barbi2609, ezt leírhattad volna ide is, nem kellett volna privát üzit írnod. nem kértem belőle. 😆(hopp most látom megtetted 6 válaszon át)

nem tudom miért van nálad ez a plusz egy alkalom ennyire becsípődve, de valami más lesz a bibi 😂

2022. aug. 3. 10:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne menj be. Ennyi.
2022. aug. 3. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
De nevetséges vagy, kerdezo. Egyedül a második komment említette az otthoni látogatást, abban se volt a világon semmi rosszindulat, csak tenyésztés. Elkepzelni nem tudom miért akadtál annyira fenn rajta. Kötekedni meg senki sem kotekedett
2022. aug. 3. 10:26
 17/21 anonim ***** válasza:
22%
elég prosztó a kérdező stílusa… 🫣
2022. aug. 3. 10:43
 18/21 anonim ***** válasza:
14%

Szülés előtt lehet naponta kell nstre járni sőt szülés után 4-5 nappal be kell vinni a gyerekorvoshoz és védőnőhöz.(nálunk a covid miatt nem jönnek ki)

Sajnos ez nem kívánságműsor.

2022. aug. 3. 10:51
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
Ne menj be, en se mennek mar, de szerencsere nem is kell, altalaba 32-33 fok van, eleg az nst-re elmennem, mert altalaba nem ugyanaznap szokott lenni, hanem egy nappal elotte. Amugy szerintem itt nem a kerdezo a bunko, hanem jopar valaszolo. Nem is ertem, mi olyan fontos az utolso hetekbe a sulymeresbe:D
2022. aug. 3. 11:12
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
Itt pont hogy nem a kérdező kellemetlenkedik, hanem néhány frusztrált szerencsecsomag állt bele ilyenekkel, hogy mi ebben az annyira megterhelő, ctg-re is muszáj mennie, akkor mit már neki egy védőnői kör. Örvendetes, hogy itt mindenki cigánykerekezett meg elhúzta a szekeret is apjuk helyett, de többen vannak azok, akiknek nagyon nem mindegy, hogy 36 hetesen csak nst-re kell menni a héten, vagy még a védőnőhöz is el kell caplatni. Komolyan egyre rosszabbak az emberek ezen az oldalon, 2008 óta vagyok user itt.
2022. aug. 3. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!