Most vennie kellett volna kenetet?
Voltam ma nőgyógyásznál, de csak a szokásos hasi ultrahang volt.
Olvasom, hogy ilyenkor kenetet szoktak venni hüvelyből?
Nekem ezt nem mondta, én meg nem tudtam. Vagy nekem kellett volna kérnem?
Hú, eltérő tapasztalatok 😃
Én is magánban voltam, oda jártam gondozásra, már nem megyek többet, mert jövő héten már nst stb, azokat a kórházban fogom.
Jövő héten akkor az nst-n még ráér esetleg rákérdezni 🤔
A doki tudja mikor kell kenetet vennie.
Felesleges ezen aggódni,jelezni neki meg hogy hé,nem kellene kenetet vennie egyenesen bunkóság volna.
De tudja ő is, hogy már nem megyek vissza hozzá, mert a végén már kórházba járok, tehát ő már tuti nem fogja levenni.
Vagy tényleg kérni kellett volna, mivel ő úgy van vele, hogy nem szól érte, mert nyilván azt is ki kellene fizetnem, hanem úgy van vele, majd a kórházban észreveszik, hogy még nincs meg ez a szűrés?
2es vagyok.
Nekem első klinikai nst után vették le, előtte én is magánba jártam. Ott úgyis kérdezi majd az orvos, hogy megvolt-e ez meg az eda vérvétel. Ha meg nem, akkor max kiírja neked a következő heti nst mellé. :) szóval nyugi
Egyébként felénk 38. héten veszik le, de nyilván van aki megszül előtte. Annyi, hogy ők alapból kapnak egy kis antibiotikumot szülés után, ha természetes úton történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!