Mit fog csinálni a nőgyógyász?
Akkor az én dokim nem normális, mert mind a 4 alkalommal kitapintotta, hogy zárt-e a külső méhszájam, amikor jártam nála. :)
Egyébként megoszlanak a vélemények erről. Készülj úgy, hogy megvizsgál. Nálunk volt minden alkalommal pohárba pisilés, vérnyomásmérés, lelet kiértékelés, manuális vizsgálat és uh is. Bár az uh-t mindig megkérdezte, hogy szeretném-e ha ránéznénk a babára. Nomeg persze a kérdéseimet is a átbeszéltük.
Nálam ez volt, de ez magán:
megnézte a vérleleteimet, vizeletemet, 12 hetes szűrés eredményeit. Ránéztünk ultrahanggal a babára.
Barátnőmnek államiban majdnem ugyanez volt, kivéve, hogy ott nem volt ultrahang, csak a 12 heti eredményeit nézte meg.
Az sem kellemesebb (szerintem). :)
Mondjuk nem tudom miért lettem ennyire lepontozva, amiért leírtam nálunk mi történt a vizsgálatok alatt. Megjegyzem nagyon elégedett vagyok az orvosommal (magán). :)
5 voltam
Én dokimnál mindig van UH, méhszáj vizsgálat tapintással, vérnyomás mérés, leletátnézés, kérdésekre válasz.
Engem nem zavar a vizsgálat, megértem, ha valaki nem élvezi, de nekem halál természetes, hogy megvizsgál ott lenn és nem fáj, nem kellemetlen kb 10 másodperc és legalább tudom, hogy minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!