Ha úgy megy az ember nőgyógyászhoz, hogy valószínűleg terhes, akkor hüvelyi, vagy hasi ultrahangot csinálnak?
6 hetesen nekem hüvelyi volt.
7 hetesen barnázás miatt az ügyeleten hasival néztek meg, szépen hallatszódott/látszódott a szívhang.
Nekem 3.terhességem, igaz már 30 hetes vagyok (a 2.vetélés volt)
Sosem volt hüvelyi uh-m...
Terhesség megállapításnál hüvelyi volt, utána csak hasit csinált a doki. Mind 2 terhességemnél
Vetélésnél az ügyeleten is (7 hét) hasit csináltak.
Rá 2 napra a dokim hüvelyit
Nekem a 12. hétig mindig hüvelyi UH-val nézték. A terhességmegállapítás (7. héten) után elmentem még egyszer, a biztonság kedvéért egyre (10. hét), és csak a genetikai UH-n a 13. héten volt hasi ultrahangom. Onnantól viszont végig hasi UH-val nézték.
Trimeszterenként egy genetikai UH a kötelező, ezen felül orvosa válogatja, hogy mennyiszer ultrahangoznak. Egy barátnőm minden alkalommal megnézte az orvosa (havonta), engem csak akkor, amikor külön kértem.
Úgy tűnik orvosa válogatja, mit tart megfelelőnek.
Kórházban hüvelyi uh-t csináltak csak 12 hét előtt és a magán orvos azt mondta, ő is hüvelyit csak ilyenkor és 12 után hasit csak.
Borzasztó lett a megfogalmazásom de talán ki lehet hámozni mit akarok 😁😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!