Ilyet lehet csinálni?
Olyan problémám van, hogy jövőhéten mennem kellene nőgyógyászati vizsgálatra (babát várok)
De sajnos sehogy nem tudom hová tenni a 3éves kislányom.
Eddig mindig ugy volt hogy apuka itthon marad munkából, de most egyáltalán nem tud.
Szerintetek bevihetném magammal?
Ha azt mondanám neki hogy üljön kint, tuti legurulna a lépcsőn vagy valami baj történne vele, tehát semmiképp sem tudom sehol kint hagyni (ez szerintem egyértelmű)
Először bekisérnek az öltözőbe, ott esetleg (talán) nyugton maradna amig megvizsgál az orvos..
De szerintetek mennyire díjjaznák?
A helyzet az hogy szinte minden héten kell menni vizsgálatra de ha nem is minden héten, akkor 2hetente..
Viszont ezt egy munkáltató egyáltalán nem nézi jó szemmel.. Illetve a szabadságai is rohamosan fogynak a vizsgálataim miatt..(Uh,nőgyógyász,terhes gondozás, vérvételek, védőnői tanácsadás) ezekből 1 tuti van egy héten.
Veszélyeztett vagy?
Nálunk ugyanez a helyzet, csak nekem fiatalabb a gyerekem.
Én nem megyek el az összes ajánlott vizsgaaltra. Ha nincs semmi bajod, felesleges mindre elmenni.
A nőgyógyászati vizsgálatra már csak azért sem vinnem mert megijedne.
Se nagymama se rokon se senki... Ezt nem szeretném ragozni..
Nem vagyok veszélyeztetett, minden rendben (remélem) csak még nagyon "kisterhes" vagyok.
Kellenének a papírok (a munkahelyem sürget táppénz miatt)
Magán orvos sem opció, mert itt felénk egy vizsgálat 30-40ezer..
Szerintem is kérdezd meg először, aztán jöhet a B terv.
Nálunk megengedik hogy gyerekkel menjünk, de a covid miatt elképzelhező hogy sok helyen szigoritottak. Kérdezd meg, nem veszitesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!