Szerintetek érdemes elmenni a Pesti 1. számu nőgyógyászati klinikára genetikai tanácsadásra? Mit csinálnak ott? Mennyibe kerül ha van beutalom?
Sziasztok!
Igaz én nem Pesten hanem Pécsen voltam,de szerintem mindenhol ugyanúgy megy.Bár én 12héten voltam először és a 18héten másodszor.
Vinni kell az összes eddigi leletet,kiskönyvet,beutalót.
Beutalóval uh-t csinálnak,majd jön a genetikai beszélgetés-ahol elmondják,hogy láttak-e valami eltérést az uh-n(ezek teljesen ingyen vannak).Nekem nem volt így azért csináltattunk egy kombinált tesztet(ezért fizettem 9000ft-ot).Majd az eredménnyel mentem újra 18hetesen.
Újra Uh majd újabb beszélgetés(szintén ingyen mindegyik).
Remélem segítettem.
Szia!
Nagyjából leírták, hogy megy ez. Én 19 hetesen voltam. Először a genetikai tanácsadóhoz kell menni. Ott megvárod, míg kijön valaki, és beadod a beutalót. Utána név szerint szólítanak majd. Bemész, elmondod ki küldött, miért küldött. A lakcímkártyád utolsó 4 számjegye lesz majd a hívószámod. Kapsz egy kis könyvecske félét, meg egy nyomtatványt, amire leírja az aszisztens, hogy miért van szükség genetikai UH-ra. Utána átmész az UH-hoz. Ott a számjegy alapján fogsz bemenni. Megnéznek, kapsz egy papírt, vissza a tanácsadóhoz. ott átbeszélitek, hogy mit mutatott az UH, és hogy szükséges-e további vizsgálat, pl. magzatvíz vétel. Mivel beutalóval mész, csak az utazás kerül pénzbe.
Nem baj, ha nem érted a miértjét, jobb megnyugodni, hogy minden rendben van. Én utálom Pestet, felmentem, nem szerettem meg, de legalább megnyugodtam, hogy minden oké a picúrommal :) Boldog babavárást :)
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!