Hogy lehet hogy a magán nőgyógyász nem ad leletet a vizsgálat után?
Március végén kiderült hogy terhes vagyok, áprilisban voltam már 2x magán nőgyógyásznàl egyik alkalommal sem adott semmilyen papírt. Persze a labor és genetikai uh-t az sztkban kell megcsináltatnom, de így semmi nincs a kezemben hogy bizonyítsam hogy terhes vagyok.Nagyon jó szakmailag, de a papír munka nem az erőssége.
Van még aki így járt, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Felmentem most a eeszt-be és megtaláltam ott mindkét ambulàns lapomat..
Nem tudom miért de én erre nem is gondoltam hogy oda felteszi.
Igaz hogy az utolsó menzesznek egy hónappal előbbi rossz dátumot adott meg, de legalább látok végre valamit hogy jártam nála.
Szerencsére a rák szűrést levette.
Jogos, azért paràztam ennyire rá mert anno 2 éve olyan olajozottan ment, és naivan azt gondoltam hogy ha magánorvosom lessz majd akkor hasonlóan nem lessz semmi fennakadás..
Nagyot tévedtem 😅
De már meg van a megoldás, megyek a védőnőhöz holnap, jövőhéten meg a házi orvoshoz a táppénzes papírért illetve kérek tőle beutalót is.
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
17!
Na és a védőnő honnan tudna a kérdezőről, ha az nem jelentkezik nala?
Jeleztem már a védőnőnek miután először látott a doki, és akkor mondta hogy a következő nőgyógyászati vizsgálat és a 12 hetes vizsgálatok között menjek el hozzá amikor kiállítja majd a kiskönyvemet amihez ugye kell a terhesség megállapításos papír. A dokimtòl 2x kértem egyszer sem adott olyant amire felírta volna hogy mi a szülés várható időpontja, és azt mondta hogy majd a genetikai uh-s papírral keressem fel a védőnőt.
Ennek ellenére holnap elfogok menni a 12 hetes vizsgálatok előtt a védőnőhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!