11h 6 naposan genetikai uh mértékek szerintetek jók?
CRL (ülőmagasság):
50,0 mm
NT (nyaki redő):
1,7 mm
BPD (fej átmérője):
17,0 mm
HC (fej körfogata):
67,0 mm
AC (has körfogata):
50,0 mm
FL (combcsont hossza):
5,0 mm
Picit az FL rövidebbnek tartom mint amiket látok táblázatokon, hogy 8mm+,- 2
Az elején aludt a baba a mérés közben pedig sokat ficánkolt. A végén még egyszer megmért a CRL akkor már 52mm volt.
Jó magam 160 cm vagy a párom 190 cm. 85% mondta, hogy kislány lesz.
A szonográfus azt mondta szabályos baba. Kombinált teszt eredménye nagyon jó lett.
Szerintetek ez még normális? Tudom, hogy akár 1 nap eltérés is sokat számít.
"A szonográfus azt mondta szabályos baba. Kombinált teszt eredménye nagyon jó lett."
Akkor mégis mi a kérdés?
Ezek a mérések saccolások. Nem minden baba ugyanakkora adott időben.
Ha ficánkol közbe, mozog, elég 1-2mm el arrébb húzni a gépet és máris más méret jön ki. Ha azt mondja rendben van akkor nyugodj meg.
mm eltérések vannak
nagyrészt nem tankönyvi babák születnek , de majd a kórházban meglátod :D
a lényeg hogy sajátmagához képest folyamatosan, egyenletesen növekedjen
Na ezért nem nézegettem soha, semmilyen táblázatot, mert csak felesleges stresszt generáltam volna magamnak, ami nem tesz jót a babának.
Kérdező, ha azt mondták, hogy minden rendben, akkor próbáld meg elhinni, és ne nézegess mindenféle táblázatokat az interneten!
Nem egyformák a babák, mint ahogy mi sem vagyunk egyformák, arról nem is beszélve, hogy lehetnek a mérésben is eltérések.
Fő a nyugalom, az jót tesz a babának, meg neked is! 🙂
Köszönöm szépen mindenkinek igyekszem nem ezeken rágódni és hinni abban, hogy minden rendben van vele úgy ahogy mondták 😊
Első kisbabám lenne így talán ha túlzottan is, de parázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!