Győri anyukák! Szerdán kéne mennem 19hetes uh ra! De csak holnap tudok, szerintetekk baj ha előbb megyek?
Figyelt kérdés
Már betöltöttem a 19.hetet.csak a kisfiam beteg és holnap lenne aki vigyázzon rá,mert így nem szeretném magammal vinni. És mettől meddig lehet menni?2015. febr. 9. 08:29
1/6 anonim 

válasza:

18. heti UH létezik, nincs 19. heti. De néhány nap, 1-2 hét eltérés belefér.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy 18hetes uh van, de nekem a 19heten kell mennem. De köszi, és azt megudod mondani meddig lehet menni?mert azt mondták hogy 11előtt ne,mert nincs orvos, de az rémlik hogy fél 1ig lehet odaérni. Neten nem találom az ellátási időt.
2015. febr. 9. 08:42
3/6 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem is 19 hetesen kellett mennem. Ha hamar szeretnél végezni akkor reggel menj
4/6 anonim 

válasza:

Véletlenül elküldtem. :) vagy 11 körül.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!végülis ma elmentem,nem kellet sokat várnom csak, pár percet. De két hétmúlva vissza kell mennem,mert a nemét nem tudták megállapítani. Mégegyszer köszi a válaszokat!
2015. febr. 9. 12:28
6/6 anonim 

válasza:

Bocsi offolok,de kell időpontot kérni majd az uh-ra? ha igen hol,kartonzóban? És merre van az ultrahang?
Most költöztünk Győrben,a 30.heti uh-t már itt fogják csinálni. De olyan nagy ez a kórház,a sztk-t ahol van a terhesgondozás azt is épp h megtaláltam még :)
Nagyon örülnék ha vki le tudná irni h merre kell majd bolyongani,h az uh-ra oda találjak :)
Ki induló pont legyen az Sztk rendelő intézete,azt legalább tudom hol van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!