Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nem kevés ez a vizsgálat...

Nem kevés ez a vizsgálat terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Elsőnek voltam terhesség megállapításon, utána rá egy hétre ultrahangon. Akkor mondták hogy 6 hetes terhes vagyok ezután már legközelebb csak a 12 hetes genetikai ultrahangra megyek. Ja és persze ultrahang után felkerestem a védőnőt. Nem kevés ez így?
2022. jan. 4. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én csak a genetikai ultrahangokat csináltattam magánban.

Egy sima sztk-s orvos is meg tudja csinálni a többi alap dolgot szükségtelen egészséges terhességgel bármi extrát kifizetni,csak lehúznak.

Vizelet és vér vizsgálat van 3x amit labor végez.Ugyan azokat nézik,gép írja ki az adatokat,a nőgyógyász ugyan úgy meg fogja tudni mondani belőle,ha bajod van.

Ezen kívül vérnyomást és testsúlyt mérnek,szívhangot hallgatnak,megkérdezik van-e valami panaszod..

Általános dolgok,és ezeknél többre ha csak nincs panaszod nincs is szükség.

2022. jan. 4. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
SZTK alapon a kutyát se érdekli mi van veled, 5 perc alatt letudják a kötelezőt és ennyi
2022. jan. 4. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

Azért nekik se hiányzik egy per vagy valami,hülyeségeket se beszélj már..

Ha ott egy papír a kezében amin rajta van egy eredmény miszerint te beteg vagy ők azt észre fogják venni,nem azért ül ott hogy hagyjon terhesen és betegen haza menni.Ha pedig észre vette tovább fog küldeni máshoz vagy ad egy receptet hogy mivel kezeld,ennyit tesz a magánorvos is.

Csak ő 5x is megnézi ugyan azt,hogy úgy tűnjön nem dobtad ki a pénzt feleslegesen.

Empatikusabbak? Persze,hiszen nem megy be hozzá fű-fa egész nap,nem dolgozik más műszakjában is ha épp helyettesíteni kell és fizet a bent lévő beteg/terhes azért hogy ellássa.Persze,hogy ha a pokolba küldene is húz egy mosolyt a szájára.

2022. jan. 4. 16:03
 14/17 anonim ***** válasza:
13as, nálunk bizony 5 perc. addig az asszisztens bemásolja a sablon szöveget és löknek ki az ajtón.
2022. jan. 4. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát,ha nincs semmi bajod akkor nem értem mit akarsz,hogy mit csináljanak még veled,meg mit mondjanak neked..🤨

Vizelet rendben,vér rendben,megnézi a baba szívverését,a testsúlyod,vérnyomásod (ezt is akkor,ha nem pár napja nézte védőnő) és mehetsz,hiszen ha semmi bajod akkor semmi bajod.Nem társalkodónők hanem orvosok,ameddig nem kérdezel nem fognak válaszolni.

2022. jan. 4. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:

13# Ne gondold, hogy nem védik le magukat. Olvasd csak el alaposan a leleteidet, amiket kapsz. Panasz nincs, ilyennek TŰNIK, olyannak ábrázolódik, amolyannak tapintható. Egy magánorvos mégjobban odafigyel erre általában. :) Ezzel nehéz betámadni bárkit is pl. egy betegen született baba miatt.

Szerintem nem kevés ennyi vizsgálat, én magánban is ennyit jártam, egy vizsgálat kivételével, amit én kértem a saját megnyugtatásomra. A 10. héten egy gyors plusz uh volt. Ezen felül ha minden oké, akkor teljesen felelsleges.

2022. jan. 4. 21:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ.:)
2022. jan. 4. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!