Mennyire izgultatok a vizsgálatok előtt?
Még az elején járok a terhességnek és nem is vagyok szorongós típus, de ha terhesgondozásra kell mennem, eluralkodik rajtam a félelem. Ez sajnos olyan következményekkel jár, hogy pl magas lesz a vérnyomásom értéke, pedig tudom, hogy alapból nem az. Mindig aggódom, hogy minden rendben lesz e a babával.
Nem szeretném, ha ez az egész terhességem során így maradna, tudtok valami tanácsot adni?
Ti mennyire szorongtatok a vizsgálatok előtt?
:-) Nekem csak a pulzusom megy fel, meg is kérdezi mindig a nővérke, hogy izgulok-e :-)
Szorongni nincs miért, az izgalom meg persze természetes, hisz ki ne izgulna azért, hogy minden rendben legyen?!
Próbálj meg lazítani kicsit.
Egyébként mi az oka a szorongásodnak? Volt valami rossz tapasztalatod?
Szerintem egy kicsi drukk az teljesen természetes ilyenkor és nem is nagyon kell ellene tenni. Ha már beteges félelem van, annak az okának viszont jobb lenne utánajárni. Személy szerint én a nagyobb események, vizsgálatok pl.genetikai UH-k előtt mindig nagyon izgultam/izgulok, de a terhesség elejétől a lehető legpozitívabban próbálok hozzáállni mindenhez, bízom magamban és a kicsi babámban, egyszerűen csak tudom, hogy minden rendben lesz, és ez sokat segít, pedig én elég ráparázós típus vagyok és ez a fene nagy optimizmus elég meglepő tőlem :)
Gondolj arra, hogy hamarosan a karjaidban tarthatod és milyen boldogok lesztek! Írd össze a kelengyét, stb, de elfoglalhatod magad egyéb, nem baba tèmájú hobbikkal is.
Oké, ez így már árnyalja a képet.
De sajnos akkor sem tudsz mást tenni, mint hogy próbálsz megnyugodni és bízni a legjobbakban.
A vetélések okát egyébként sikerült kideríteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!