Ki hagyjam az utolsó vizsgálatokat, ha van velem egy háztartásban élő beteg?
Jelenleg ma vagyok 38+3napos.Három hete lett volna egy nőgyógyászati vizsgálatom, de úgy alakult ,hogy karanténba kerültünk.
Most hétfőn “szabadultunk” kértem új időpontot, jövőhét keddre kaptam is, viszont most meg én nem érzem jól magam, valószínűleg csak megfáztam, mert a folytonos “melegem van” érzés miatt felelőtlenül nyitva hagytam az ablakot éjszakára, és nagyon lehűlt a szoba :(
A háziorvosom biztos ami biztos már rendelt ki nekem tesztet, nem tudni mikor fognak kijönni, illetve mikor lesz eredménye..Így én nem szívesen megyek semmilyen vizsgálatra, ugyanakkor mindjárt szülök, nem tudom van-e még bármi kötelező, vagy csak megnézte volna, hogy minden oké. Ő adta eddig a beutalóimat, vérvételre ultrahangra, de gondolom a 39. Héten azt már amúgy se kapnék sehová.
Ti mit tennétek,ha addig nem kapok eredményt, vagy ha negatív ugyan, de még betegnek vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!