Miért kér az orvosom folyamatosan felesleges vizsgálatokat?
4 hetente konkrétan el küld teljes vizeletre. Minek? Teljesen jok voltak vegig az ertekeim. Egyatalan nincs kedvem 4 hetente elmenni az sztkba ahol 15 ember minimum ott all egy tersegben. En nem vagyok beoltva alig megyek valahova ne hogy elkapjam nem ertem minek ker ilyen felesleges vizsgalatokat. Semmi sem indokolja.
Foleg hogy ra 2 hetre mar az utolso nagy labor lesz ahol szinten van vizelet.
Nektek is csinalja ezt a dokitok?
De most halál komolyan, miért nem tőle kérdezed meg?
Amikor mondja hogy menned kell, akkor rákérdezel, hogy mi célból kell menned, indokolja e valami vagy ez csak rutin vizsgálat?
Tényleg ilyen nehéz normálisan kommunikálni?
Mert csak most gondoltam bele hogy ez felesleges -.-
Es nem tudom hogy ez bevett szokas -e jelenleg nem nala ulok :))))))
Mert gondolom így többször hívhat vissza kielemezni a leleteket.
Abszolút nem indokolt panaszmentes esetben. Panaszmentes terhessegben elég az a néhány ajánlott vizsgálat.
Én is covid alatt voltam terhes a kotelezokon kívül nem mentem el más vizsgálatra, ugyanis semmi kedvem nem volt terhesen betegnek lenni.
Komolyan az orvosok mindenre képesek a pénzért...
Nekem is ez jutott az eszembe.
Ha volt már nála kismama ahol nem vett észre valamit, és emiatt baja lett, akkor inkább hogy elkerülje a felesleges pert meg problémát, mindig mindent nézet.
Így nem mondhatják, hogy nem volt teljeskörű a kivizsgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!