Hogyan derítsem ki, hogy mitől van szédüléses rosszullétem évek óta ami folyamatosan romlik? (Minden alapvető vizsgálaton túl vagyok)
Kb. 6éve kezdődött ez a szédülés és vele járó rossz közérzet. Napi 1x 2x ami órákig tart, ilyenkor alap gondolkodásra is nehezen vagyok képes:(
Minden alap vizsgálaton túl vagyok , nem találtak semmit. De egyre rosszabb a szemem is beesett karikás lett.bármilyen tanácsot szívesen fogadok
31 éves /férfi/
Nem 1irányba való szédülés. Inkáb ilyen oda viszza való” émelygés.
Nincs ismert betegségem. /koleszterin: 8 ,allergia: poratka és mogyoró ezek tünetmentesek sztem/ sokáig én is pánikbetegségnek könyveltem el. De egy szauna vagy sokszor étel vagy egy energiabital sok esetben kiváltja ezt a rosszullétet.
Sportolássalis probálkozok de szintén előhozza.
Nem tudom milyen irányu vizsgálatok lehetné ek még hasznosak.
Vérvétel-Labor, Kardiologia-terheléses EKG, Belgyogyaszat , hasiultrahang, MRI ,Nurologia, Tudogyogyaszat,szemészet,fülorgégészet
Sajonos ezek mind Sztk alapú vizsgálatok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!