Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 2,5 hete folyamatosan fáj a...

2,5 hete folyamatosan fáj a fejem. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

2,5 hete folyamatosan fáj a fejem, bármit csinálok. Semmilyen fájdalomcsillapito nem használ. Advil,Algopyrin,No-spa Advillal,Apranax Dolo... SEMMI!

Holnap megyek magànklinikára MR diagnosztikára.

Időközben elkezdett fájni a szemem is és a fülem is... Megfàzva nem vagyok. A szemem elmentem beméretni nem e romlott, de nem. Voltam neurologusnál magánrendelésen, de azt mondta,hogy szervi eltérést ő nem tapasztal. Azt is mondta,hogy túlzott stressz is kiválthat ilyet, de semmi ilyesmi nem történt velem... Nagyon be vagyok tojva,hogy találnak valamit. Már agyon idegesitettem magam ezalatt a 2 hét alatt....

Ha nem találnak semmit, elmegyek a fül orr gégészetre és a szemészetre..

Veletek fordult már elő ilyen?

2019. okt. 28. 15:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem,hogy 24/L vagyok.
2019. okt. 28. 15:34
 2/8 anarchy666 ***** válasza:
100%
Hol fáj? Milyen jellegű a fájdalom? Egy vagy ketoldali? Hogy kezdődött, hirtelen vagy fokozatosan? Romlott e a 2 hét alatt? Más tünetek, hányinger, látászavar, stb?
2019. okt. 28. 15:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Rossz közérzet, kéz remegés, de ezek lehet,hogy már csak az idegességtől, mert a neurologus azt mondta,hogy ez simán okozhatja. Mindig máshol fáj. kb 1,5 hétig a tarkóm fájt, de közben volt,hogy a halántékomnál jelentkezett, vagy féloldalasan, de volt olyan is,hogy a fejtetőmön és a homlokomon. Hányás nincs, hányinger néha van. Azt mondta az orvos,hogyha pár napon belül nem múlik, csinálnak egy MR-t. Hát nem múlt,ugyhogy ma kértem időpontot es holnap este 8-ra várnak és megcsinálják. Fizikai gyengeség ézetem nincs, mert simán tudok futni vagy éppen biciklizni anélkül,hogy teljesen kimerülnék. Pszichés dolgok okozhatnak ilyen tüneteket? Nagyon félek,hogy esetleg valami komoly elváltozás van az agyamban....
2019. okt. 28. 15:56
 4/8 anarchy666 ***** válasza:
100%

A leírásod alapján én főleg pszichés cagy stressz indukálta fejfajásra gondolnék.

Persze aztán az MR lelettel okosabb az ember, de ez nem ilyen klasszikus agyrák, migrén, stb típusú fájdalom.

2019. okt. 28. 15:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá tennék,hogy kb 3 héttel ezelött IBS-t diagnosztizált nálam az orvos. Kb 2 hétig fájt folyamatosan a vastagbelem. A fájdalom semmire nem múlt. Megelégeltem és elmentem vastagbél tükrözésre ahol ugye nem talált semmit az orvos. Azt mondta IBS és,hogy itt nem elég az,hogy ezt ő elmondta, hanem jó lenne ha fekeresnék egy pszichológust. Haza jöttük a vizsgálatról és olyan jól aludtam mint az elmúlt 2 hétben soha. Aztán kezdődött ez a fejfájás. Először egy kis rossz közérzettel végtagfájdalommal, enyhébb fejfájással, aztán ezek a tünetek felerősödtek minél inkább ráhúztam magam. Aztán most van kb az első nap,hogy azt mondhatom nem olyan rossz a közérzetem, de a fejfájás maradt. Az a legnagyobb szerencsém,hogy étvágyam az még van rendesen, mert ha az se lenne, akkor biztos nagy bajban lennék. Hozzá teszem imádok enni és még igy is 49 kilo vagyok.. De nagyon rémísztő ez a nem múló fejfájás.... Máskor mikor stresszes helyzetben voltam pl: vizsgák idején, mindig hatott a fájdalomcsillapító, de most nem. Eléggé félek a holnap estétöl......
2019. okt. 28. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez így még gyanúsabb a pszichés dologra. Ha negatív az MR, tényleg keress fel egy pszichológust.
2019. okt. 28. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Megvolt az MR, ma estére várom az eredményt. Mikor kijöttem picit kótyagosnak éreztem a fejem, de aztán elmúlt. Mikor haza értünk nagyon elkezdett fájni a fejem amitől bepánikoltam és pánikrohamot kaptam,hogy biztos valami maradando károsodást okozott az MR gép. Nem volt valami jó éjszakám abból a szempontból,hogy óránként keltem fel arra,hogy elfog a félelem. A fejfájás szerencsére elmúlt este egy Algopyrin-No-spa kombóra. Hát remélem nem találnak semmi kórosat.
2019. okt. 30. 06:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hali, mi volt a probléma?
2020. okt. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!