Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Cukrosok ti szoktatok néha...

Cukrosok ti szoktatok néha jegkremezni? :)

Figyelt kérdés
Nem zerosra gondolok. Normális cukrosra.
2021. aug. 16. 20:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ti teneg azt hiszitek hogy heti 1 db 8as érték miatt belehal a babátok vagy 5 kilós lesz vagy ödémás??

Kicsit olvassátok utána TARTÓS MAGAS ERTEKEKTOL lehet baj nem heti 1x cukros Jegkremtől!!!!!!!!!!!

2021. aug. 17. 11:15
 22/27 anonim ***** válasza:
73%

Nem valószínű, hogy belehal, csak nem tesz jót neki. Nem éri meg.

Ha belegondolsz, a cukor-gyanús kismamákat többször is tesztelik cukorterheléssel a terhesség alatt, mert ismételni kell, ha mindig negatív lesz. Namost, attól még, hogy a terhelés negatív, tehát a végére, 120 percnél lemegy akár 7 alá is a mért érték, azért simán lehet, hogy a közepén jóval 8 fölé ment. És mégis megcsinálják a tesztet. De azért nem hetente, maximum havonta vagy inkább még ritkábban.

Ha annyira vágysz a fagyira, de 8 fölé megy tőle a cukrod, akkor próbáld úgy, hogy egy jó rostos ebéd után eszed (nálam a lencsefőzelék+sült gombafejek mindent visszafog), kicsi legyen a fagyi és sétálj utána, ha tudsz, akkor tempósan. Ez lassítja az emésztést, és közben javítja az inzulinérzékenységet, jelentősen csökkenti a vércukorszintet, és elsősorban a babának ez számít.

2021. aug. 17. 11:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Most téríteni jöttél, vagy önigazolni? Tartottam a diétát. Ettem gyakorlatilag mindent, mert mindennek van olyan verziója, amit szabad. Tök jól bele lehet illeszteni a diétába ah édességet is. Nem szenvedtem egyáltalán. Én örülök, hogy nem vállaltam felesleges kockázatot, mindent megtettem, nem vagyok egy önző, önkontroll nélküli liba, aki mindenkinél okosabbnak hiszi magát. Amúgy meg nem lettem egy bálna. De olyannak kár magyarazni, aki ilyen stílusban osztja itt a fszságokat.
2021. aug. 17. 13:27
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki ne reagaljon, ha meg ideiir valamit a drága kerdezo. Neki ebbol származik az orome, hogy probalja hergelni a nepet, de ez nem sikerul, mert szerintrm egyikünket sem erdekli ez a hulyeseg, amit itt szónokol.
2021. aug. 17. 17:24
 25/27 A kérdező kommentje:
Azért írtál most ide 😄🤣
2021. aug. 17. 17:42
 26/27 anonim ***** válasza:
De vicces vagy
2021. aug. 17. 18:02
 27/27 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy troll, szánalmas egyesek mennyire unatkoznak és azt hiszi ezzel felmutatott valamit és nem is olyan értéktelen az élete 😅
2021. aug. 17. 18:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!