Cukrosok ti szoktatok néha jegkremezni? :)
Figyelt kérdés
Nem zerosra gondolok. Normális cukrosra.2021. aug. 16. 20:43
1/27 anonim válasza:
Soha!! Az aldiban most van mind3nmentes fagyi, ami állítólag finom.
2/27 anonim válasza:
Nem. Kibírtam azt a pár hónapot a gyerekem egészsége érdekében. Nagyon remélem, hogy te nem azért kérdezed, mert szoktál...
3/27 anonim válasza:
Nem. Terhességek alatt nagyon komolyan vettem az IR diétát.
4/27 anonim válasza:
Nem. Ennél fontosabb volt a gyerekem élete. Koraszülés, vetélés, neurológiai problémák...stb. nem kockáztattam.
6/27 A kérdező kommentje:
Ugyan annyian nem tartják mégis semmi bajuk nem lesz a babának.
Túl van ez fújva
2021. aug. 16. 22:02
7/27 anonim válasza:
Akkor tégy belátásod szerint... 🤦
8/27 A kérdező kommentje:
Most irt rám 2 válaszoló hogy ők nem is mérik felvállani, ideiirni de ők is szoktak.
Azert nekem csak 7,2 és lett a terhelésem nekem csak ajánlott diéta nem 8 vgy 11...azokat megértem. De heti 1x egy bűnözés higxjetek el a plusz feszkoval többet artotok mint egy kis cukival. :/ nem szabad(na) ennyire vérre menően űzni ezt.
Szép estét mindenkinek!
2021. aug. 16. 22:24
9/27 anonim válasza:
Első gyerekkel nem fogtak diétára, mert benézték az eredményt. Így se zabáltam félre, tartottam a képességeim szerint, de nem tökéletesen. Oxigénhiánnyal és idegrendszeri problémákkal született.
10/27 A kérdező kommentje:
Na persze ilyennel azért nem kéne viccelni. Nem szép dolog.
2021. aug. 16. 23:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!